Zašto je Ešton Kučer nakon 12 godina ponovo zaigrao u romantičnoj komediji

Ešton Kučer stekao je epitet jedne od najzaposlenijih zvezda u Holivudu, svojom angazmanima na mnoštvu različitih projekata. Postoji, međutim, jedan žanr koji nije radio već duže vreme, ali to će se sada promeniti. Kučer – koji je glumio u nekim od najboljih romantičnih komedija svih vremena – vraća se svojim korenima u nadolazećem filmu “Your Place or Mine” sa Ris Viterspun. Uz to, glumac otvara pitanje zašto je odlučio da se vrati romantičnim komedijama skoro 12 godina od njegovog poslednjeg angažmana u dobro recenziranom filmu „No Strings Attached“ 2011.

Glumac je u intervjuu za Variety izjavio da je gluma u “bezbrižnom filmu pravi izbor”, koji nema nikakve veze sa napredovanjem u karijeri ili sa finansijskom dobiti. Budimo iskreni, njemu zaista nije potrebna ni jedna od ovih stvari u ovom trenutku. Pa zašto je onda prihvatio ulogu? Ispostavilo se da mu se projekat dopao na ličnom nivou:

„Iskreno, mislim da sam se više zabavio snimajući ovaj film nego ikada pre. Bio je to zaista lični izbor. Nisam morao to da radim. Bilo je kao: ’Želim ovo da uradim’.“

Takođe, oduševljen je koleginicom Riz Viterspun, hvaleći njen rad, kao i čitavu atmosferu koju je stvorila tokom snimanja zajedničkih scena.

„Bio sam u scenama sa pravom filmskom zvedom. Bilo je tako divno i zabavno i smešno i lagano. Nikad nije bilo mračnog dana. Nikada nije bilo dana da je nešto krenulo naopako. Razmazila me je.“ Zvuči kao da su dvoje glumaca imali dosta hemije na setu, što se, izgleda, lepo oslikalo i na ekranu.

Your Place or Mine fokusira se na Debi (Riz) i Pitera (Ešton), prijatelje koji svoju vezu održavaju na daljinu. Kada Debi ode da sledi svoj životni san, Piter se prijavljuje da ostane u njenoj kući u Los Anđelesu i pazi na njenog sina tinejdžera, dok ona odseda u njegovom stanu u Njujorku nedelju dana. Dok je tamo, Debi upoznaje nekoga, što dovodi do toga da Piter preispita svoja osećanja prema svojoj dugogodišnjoj prijateljici.

Riz Viterspun režirala je ovaj šarmantni film, koji bi trebalo da se pojavi na Netfliksu 10. februara. Nadamo se da će ovo ostvarenje pokrenuti novi niz rom-komova za Eštona u kojima tako dobro „pliva“!  U svakom slučaju, film izgleda savršeno za svakoga ko želi da uživa u opuštenoj i divnoj komediji baš pred Dan zaljubljenih.

foto: Profimedia, Youtube

Priredila: T.M.