Rajan Gosling izbacio je božićnu verziju hita “I’m Just Ken”

Sve što želimo za Božić je Ken — a Rajan Gosling je i više od očekivanog.

Rajan Gosling

Baš kada smo mislili da Barbi-manija jenjava, zvezda rekordnog filma Grete Gervig dokazala je da smo svi pogrešili. Tako je: Rajan Gosling je sarađivao sa Markom Ronsonom (autorom koji stoji iza originalne pesme) da bi objavio svečani remiks njegove superpopularne pesme iz filma Barbie „I’m Just Ken“. Srećan Božić!

No, to nije sve – muzički par je takođe objavio zvanični video, zajedno sa jednominutnom preambulom postavljenom u studiju za snimanje Mojo Dojo Casa House ukrašenom prazničnim ukrasima. Gosling (ili je on u karakteru kao Ken… jednostavno ne možemo da kažemo) brine da li će pesma “Ja sam samo Ken (Merry Kristmas Barbie) biti dovoljno osvežena. Predlaže dramatičan klavirski solo (naravno, žalosno neobičan). „Božić je čini svežom“, uverava ga Ronson sa slatkišima u ruci.

Rajan se na kraju sprema da peva tako što „uđe u lik“ sa parom sunčanih naočara — „jer svet može da ima Kenov glas, ali samo Barbi može da ima njegove oči“.

A onda započinju hit “I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie)” — što je u suštini izvođenje originalne pesme sa naglašavanjem svečanih orkestracija i zvončića… i dodatnim bonusom iznenađujuće srčanog nastupa Goslinga. Iskreno, to je sve što smo ikada želeli. Okej, upravo dodajemo ovo na vrh naših božićnih plejlista.

Bez daljeg odlaganja, pogledajte video što pre ovde:

Foto: Profimedia, Youtube

Priredila: T.M.