Kristen Stjuart govori o svojoj ulozi u filmu “Spencer”

“Prvi put posle dugo vremena sam toliko uzbuđena zbog neke uloge.”

Kristen Stjuart dobro zna da je njena uloga u predstojećem filmu “Spencer”, u kojem glumi princezu Dajanu, ona o kojoj se najviše govori. Glumica je govorila o pripremama koje obavlja, otkrivajući kako je, iako snimanje počinje u januaru, već pročitala nekoliko knjiga o životu Dajane.

„Što se tiče istraživanja, već sam pročitala dve njene biografije i istraživaću sve dostupne materijale pre nego što započnem snimanje“, rekla je Stjuart.

„Ovo je prvi put posle dugo vremena da sam toliko uzbuđena zbog neke uloge.“ Stjuart je takođe otkrila da je odlučna da usavrši svoj akcenat tako da bude identičan princezi i da uzima časove da bi to postigla. “Akcenat je ono što me najviše plaši, jer ljudi vrlo dobro znaju njen glas. Već radim na tome sa svojim profesorom.”

Film „Spencer“ govori o periodu tokom 90-ih kada je Dajana odlučila da okonča svoj brak sa princom Čarlsom i da “pobegne” od kraljevske porodice.

„Način na koji je Kristen Stjuartt pristupila liku bilo je veoma lepo videti”, rekao je prošlog juna režiser Pablo Larain. „Mislim da će učiniti nešto neverovatno i zanimljivo istovremeno. Veoma smo srećni što je imamo, veoma je posvećena“.

A mi jedva čekamo da vidimo Kristen Stewart u uluozi princeze Diane.

harpersbazaar.gr