Met Smit ima novu devojku: Ko je 16 godina mlađa lepotica koja se dopala slavnom glumcu?

Engleski glumac, zapažen kao naslovni junak serije Doctor Who, svetsku slavu stekao je likom princa Filipa u seriji Kruna, a potom i ogromnu popularnost ulogom Dejmona Targerijena, jednog od glavnih junaka serije Kuća zmaja. Još davne 2015, magazin GQ uvrstio ga je na listu od 50 najbolje obučenih muškaraca na svetu, a opet, iako sve vreme važi za modnu ikonu, devojke širom sveta opčinjene su njegovim šarmom. 

Taj šarm osvajao je i koleginice – Mat je pet godina proveo u vezi sa Lili Džejmskoja se nakon Meta dugo zabavljala sa kolegom Dominikom Vestom, dok on u javnosti nije viđen ni sa jednom ženom. Sve do juče, kada je uslikan sa dvadesetčetvorogodišnjom Emom Laird, sa kojom je očigledno bio na dejtu. 

Par je prvo uslikan u šetnji sa Metovim psom, da bi onda svratio u engleski pab, u kojem je proveo nekoliko sati. 

Ema očigledno nije odolela Metovom šarmu, s obzirom na to da se sve vreme smejala njegovim šalama. 

Ema, koja se sem glumom bavi i modelingom (ambasadorka je kuće Louis Vuitton), trenutno igra u seriji The Crowded Room, koja se prikazuje na Apple+ striming servisu.

Početkom godine doživela je neprijatna iskustva na mrežama – nakon spekulacija u medijima, da je u vezi sa kolegom Džoom Alvinom, bivšim dečkom Tejlor Svift, doživela je da je armija pevačicinih fanova “napada” negativnim komentarima. Sa Alvinom igra u filmu The Brutalist, koji su snimali u Mađarskoj, i koji se trenutno nalazi u fazi postprodukcije.

Pre dve godine, magazin Variety proglasio je Emu glumicom na koju treba obratiti pažnju, odnosno našla se na listi 10 Brits to Watch u 2021.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia