Najslađi video meseca: Kejt Hadson i Metju Mekonahi proslavili 20. godišnjicu njihovog kultnog filma

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Kultna romantična komedija “Kako izgubiti dečka za 10 dana” upravo je proslavila svoju 20-godišnjicu (možete li da poverujete?!). Zvezde filma, Kejt Hadson i Metju Mekonahi okupili su se i obradovali nas mini proslavom u vidu zajedničkog snimka, na kom su se podsetili najzanimljivijih momenata tokom snimanja, kao i ličnog doživljaja čitave priče.

Hit iz 2003. prikazuje novinarku Endi Anderson, koja odlučuje da pokaže u praksi drugaricama, šta je to što će naterati muškarca da ih ostavi. Pred njom se pojavljuje savršen muškarac za eksperiment – drski direktor marketinga Ben Beri. S druge strane i on pravi svoj mali projekat, sa željom da dokaže da može naterati svaku ženu da se zaljubi u njega za 10 dana. Tada kreće zabava…

Nepotrebno je reći koliko se hemije razvilo među filmskim parom. Svojom sjajnom glumom i međusobnim odnosom osvojili su gledaoce, pretvarajući ovaj film u jedan od najvećih hitova ikada. Na svom instagramu Kejt je pozvala Metjua kako bi zajedno obeležili godišnjicu i podsetili se najinteresantnijih momenata od pre 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Ni sami nisu mogli da veruju da je toliko vremena poršlo od zajedničkog projekta, ali s druge strane pohvalili su se koliko su vodili od tada ispunjene živote koji su ih doveli do tačke kompletnosti u kojoj se sada nalaze.

Kejt je dobila nekoliko pitanja od fanova filma, gde je najčešće postavljano bilo “Kako je to ljubiti se sa Metju Mekonahijem?”. “Uvek smo zapravo bili u čudnim okruženjima. Bilo je samo jedanput, kad smo se ljubili, a da je bilo lepo i nežno, i to u onoj sceni u kupatilu”, rekla je Kejt.

“Da, sve ostalo nije baš bilo po kontrolom”, odgovorio je Metju kroz smijeh. “Sve ostalo je bilo kao, ‘Plivaj do vrha, ajkule su te skoro pojele, upravo si pao iz aviona sa 300 metara nadmorske visine, pravi se da se daviš ali pre nego što dođeš do daha, poljubi je.’” Kejt je dodala “‘I neka izgleda strastveno’.”

Prisetili su se i omiljenih scena iz filma. Iako su se složili da ih je bilo dosta, setili su se one sa psihološkinjom i čitave Endine podvale, kao i baby govora koji je koristila sa Benom.

Jedan od razloga zašto su odlučili da pomenu godišnjicu filma je i njegova sveopšta popularnost na TikToku – mreži koja je romantičnu komediju predstavila citavoj novoj generaciji koja ga, takođe, obožava. Rekli bismo s razlogom, jer se radi o tematici koja probija sve vremenske okvire, čineći priču uvek aktuelnom i, nadasve, zabavnom.

Zato, ako spadate u ovu drugu grupu i možda ga još uvek niste odgledali – februar je pravi mesec da to učinite!

Foto: Profimedia, instagram

Priredila: T.M.