Par kom se radujemo: Florens Pju i Endru Garfild igraju u novoj romantičnoj komediji “We Live in Time”

Od trenutka kada su se Endru Garfild i Florens Pju zajedno pojavili kao voditelji na dodeli Oskara 12. marta, gledaoci su praktično molili za rom-kom ovog viralnog para. Nekoliko dana kasnije, tačnije 14. marta, strani mediji objavili su da je dvojac u pregovorima oko filma “We live in time”.

Romantična komedija počela je već početkom aprila sa snimanjem a sudeći po prvim fotografijama sa seta – pregovori su uspešno završeni.

O čemu se radi u filmu?

Zaplet se drži u tajnosti, ali radnja filma ukratko je opisana kao “zanimljiva, duboko dirljiva i impresivna ljubavna priča”. Ovo je posebno uzbudljivo za obožavaoce Florens i Endrua, jer nijedan britanski glumac nije poznat po posebno bezbrižnim ulogama.

„Nije tajna da biram samo veoma intenzivne uloge“ rekla je glumica. „Volim da pronalazim ružnoću u ljudima. Volim da budem sirova. Volim da dobijem scenario gde samu sebe izazivam, i nikada nisam izabrala ulogu ako me prethodno nije uplašila.”

Garfild i Pju prvi put lično su se sreli na probi Oskara 2023. „Upoznala sam ga preko Zoom-a pre nekoliko meseci, ali na probi smo se prvi put uživo videli“, otkrila je Florens. „Tako da je bilo ogromno olakšanje što smo kliknuli, I složili se I smejali – možemo da se smejemo svemu. I onda, naravno tog dana (na samoj dodeli) napravila sam toliko grešaka od kojih me je samo on sačuvao”.

Iako je prvobitno bilo planirano snimanje filma za “kasnije ove godine”, zapravo uopšte nismo morali dugo da čekamo. Već 3. aprila pojavile su se prve fotografije sa seta, gde se vidi par koji obilazi market voća zajedno, te nastavlja zajedničko druženje u šetnji.

Sa ovakvim glumačkim spojem i hemijom koja se oseti preko fotografija koje možete pogledati u galeriji, uspeh filma je zagarantovan.

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.