Serije zbog kojih ovog leta ostajemo kod kuće!

Jedno od najboljih iskustava koje nam omiljena serija može pružiti jeste otkrivanje destinacija koje inače možda ne bismo imali prilike da posetimo. Da, tu su i odlično prikazani junaci, interesantno ispričane priče, ali mogućnost da otputujemo na daleka mesta bez da zapravo napustimo svoj dom – neprocenljiva je.

Upravo zato pažljivo pristupamo odabiru programa koji ćemo pratiti, a za slučaj da ne znate odakle da počnete, izdvojili smo nekoliko fantastičnih originalnih dokumentarnih serija, filmova i emisija posvećenih prirodi, istoriji, nauci, društvenim fenomenima, svim onim temama koje vas fasciniraju i o kojima želite da znate više. Sve njih možete pratiti na kanalu National Geographic, zato, udobno se smestite i pođite na put oko sveta – iz svoje fotelje.

Evropa odozgo

Ukoliko volite da otkrivate nove predele, “Evropa odozgo” prikazaće vam sve one od kojih zastaje dah. Zanimljivo je da će se među njima u četvrtoj sezoni naći i naša zemlja – moći ćete da preletite preko najupečatljivijih prirodnih znamenitosti Srbije, njenih šuma, reka, planina, klisura i kanjona i vidite one lepote koje su stvorili genijalni kreativci.

Ilegalna trgovina – Marijana Van Zeler

Marijana Van Zeler već nas je osvojila svojim avanturama kroz tajne tokove podzemlja. I u ovom ostvarenju moći ćemo da gledamo naš region – nakon što je tragajući za odbeglim američkim neonacistom igrom slučaja završila i u Srbiji, gde se ovaj sakrio od Interpola, Marijana sada putuje u susednu nam Rumuniju ne bi li otkrila kako funkcionišu misteriozni putevi distribucije narkotika na Balkanu.

Primitivni opstanak

Sa nestrpljenjem iščekujemo nastavak “Primitivnog opstanka” budući da je njegova glavna zvezda, avanturista Hejzen Odel, izjavio da bi u ovu avanturu želeo da se otisne sa našim Andrejem Maričićem, koji, uzgred, ne krije da mu je Odel uzor. Ne možemo ni da zamislimo koliko bi to bila sjajna kombinacija!

Izgubljeni gradovi

Čuveni istraživač i avanturista Albert Lin ponovo nas vodi kroz drevne metropole antičkog sveta i uzbudljive priče o nekada velikim i moćnim civilizacijama. Spajajući pustolovinu, nauku i arheologiju, uz pomoć visoke tehnologije, videćete kako pred vašim očima, na malom ekranu, oživljavaju gradovi i njihovi stanovnici iz starog sveta.

Skriveni ukusi sveta

Na male ekrane vraća nam se i Gordon Remzi, a koje će specijalitete i iz kojih udaljenih delova planete sa malog ekrana doneti pravo na naš sto, videćemo u novoj sezoni najspektakularnijeg kulinarskog TV putopisa. Pripremite se za pregršt ukusne inspiracije!

PROMO