Rejčel i Ros priznali su da su bili zaljubljeni jedno u drugo

Senzacionalno okupljanje „Prijatelja“ i ne manje senzacionalna priznanja glavnih likova. Šta je sa Bredom?

27. maja objavljena je posebna epizoda serije „Prijatelji“ koja više liči na nostalgični razgovor od srca, a ne na seriju vašeg omiljenog sitcoma. Kada je reč o legendarnoj sofi, sačekajte otkrića. Jedno od ovih iznenađenja bila je iskrena izjava ljubavi Dženifer Aniston i Dejvida Švimera. Izvođači uloge Rejčel i Rosa tokom 10 godina, kako se ispostavilo, bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo, ne samo na ekranu, već i u stvarnom životu. I to uprkos njihovim romansama!

Tokom ponovnog okupljanja „Prijatelja“, usledilo je priznanje Aniston da je imala posebna osećanja prema svom kolegi i da je to bilo obostrano. Švimer je sa svoje strane detaljno opisao priču o njihovoj ljubavi i objasnio da je u jednom trenutku privlačnost između njih zaista postala neverovatno jaka. Na nesreću, „trenutak je uvek bio pogrešan“ – jedno od njih je uvek bilo u vezi – i jednostavno „nikada nisu prešli tu granicu“.

Jedino što su glumci mogli priuštiti: on i Aniston su se između snimanja uvek grlili na kauču u Monikinom stanu. Reči su odmah potvrđene delima – snimci para iza kulisa, u kojima očigledno flertuju. Švimer je pitao kolege da li su primetili da su on i Dženifer zaista bili „zaljubljeni jedno u drugo“, na šta je ceo tim potvrdio da su „u to sigurni 100%“.

Međutim, strastvenim osećanjima nikada nije bilo suđeno da se otelotvore u nešto više. Pitamo se da li Bred Pit to zna?