Šarliz Teron uslikana sa novim dečkom

O novoj romansi Šarliz Teron strani mediji nagađaju već neko vreme, ali to može da prestane jer je glumica uslikana sa novim dečkom, a fotografije i snimak objavio je Daily Mail. Prelepa glumica nije skidala osmeh sa lica dok je u Los Anđelesu ručala sa Aleksom Dimitrijevićem, za koga se pretpostavlja da je, sudeći prema prezimenu, balkanskog porekla.

Nakon ručka, glumica afričkih korena i maneken agencije Next Models, koji je snimao za brendove Malbon Golf, The Elder Statesman, Combo Boking i AG Green Label, a sada se bavi dizajnom, prošetali su držeći se za ruke, a u jednom trenutku su zastali kraj bašte restorana i mirisali cveće.

Iako vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti, četrdesetsedmogodišnja glumica bila je u vezi sa nekoliko javnih ličnosti, među kojima je i Šon Pen, sa kojim se zabavljala 2015.

Šarliz privatno uglavnom možemo videti kako sa ćerkama, jedanaestogodišnjom Džekson i sedmogodišnjom Avgust šeta po Los Anđelesu, šopinguje ili posećuje zabavne parkove, a koliko je posvećena mama govori i intervju koji je dala za The Hollywood Reporter 2022, u kojem je rekla da kad bi morala da bira između karijere i dece, odmah bi se odrekla glumačkog posla.

– Više mi se dopada da budem mama nego glumica ili producentkinja. Nisam nikad mislila da ću to reći, otkrila je ona.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Twitter