Selena Gomez, Stiv Martin, Riz Viterspun: Ova jesen je u znaku premijernih serija

Stižu nam hit serije samo na Star kanalima!

OVOG oktobra kanal FOKS menja ime i pod nazivom STAR nastavlja sa zvezdanim putovanjem TV nebom i svetom zabave koje neprekinutim tempom traje već decenijama. Istu sudbinu dele i ostali kanali pod logom Foksa, te će gledaoci u Srbiji od 1. oktobra svoje omiljene serije, ali i nove premijerne naslove gledati na kanalima STAR Lajf, STAR krajm i STAR muviz. Glavno pitanje publike je hoće li ova promena doneti i novine u pogledu sadržaja, a odgovor je – potvrdan. Već u oktobru na STAR kanal stiže jedan od najuspešnijih novijih sitkoma američke produkcije, serija “Samo ubistva u zgradi”, koju u glavnim ulogama predvodi neverovatan zvezdani trio – Stiv Martin, Selena Gomez i Martin Šort. Od strane publike i kritike odlično ocenjen šou, već nagrađen sa tri Emija i 25 nominacija za isto priznanje, uz još 7 nominacija za Zlatni Globus, donosi nam urnebesnu i neobičnu priču u kojoj Čarls (Stiv Martin), Oliver (Martin Šort) i Mejbel (Selena Gomez), zaljubljenici u krimiće i intrige, igrom slučaja žive u istoj, luksuznoj zgradi u otmenom delu Njujorka, u kojoj se dogodi ubistvo. Njih troje se upuštaju u istragu kako bi otkrili ubicu, pritom snimajući i podkast o ovoj istrazi, i ne sanjajući kakve će im sve tajne o njihovoj zgradi i ljudima koji u njoj žive ona doneti. Od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima.

– Nisam bila ni rođena u vreme kada je Stiv Martin zahvaljujući svojim ulogama u legendarnim komedijama postao jedna od najvećih holivudskih zvezda. Njegov specifičan humor bio je ključni pokretač ove serije. Od mnogih prijatelja čula sam da su bindžovali sve tri sezone za vikend. Verujem da je baš naše “ludilo” privuklo i ostale kolege da nam se pridruže pred kamerama – poručuje jedna od glavnih zvezda serije, pevačica i glumicom Selena Gomez, nominovana za po dva Emija, Gremija i Zlatna Globusa, otkrivši nam čime su to “Samo ubistva u zgradi” opčinila publiku, ali i velike holivudske i pop zvezde poput Meril Strip, Stinga, Kare Delevinj, Pola Rada, Tine Fej, Ejmi Šumer, Širli Meklejn, Džimija Felon i mnogih drugih da se u epizodnim rolama pojave u ovoj seriji.

Osim pomenutog sitkoma na STAR kanalu ćemo gledati i novu akciono-avanturističku seriju „Istinite laži”, koja nam donosi modernu verziju originalnog filma istog naslova, kao i proceduralnu dramu „Uzbuna: Jedinica za nestale osobe”.

Večeri nedeljom tokom pet oktobarskih vikenda biće rezervisane za za avanture Marvelovih superheroja sa velikog platna, a kanal STAR Lajf će nastaviti da nudi gledaocima lagan zabavni sadržaj uz najnovije ljubavne drame. Među najzvučnijim naslovima su serije „Laž i manipulacija“, sa Džulijom Roberts i Šonom Penom u glavnim ulogama, i „Mali požari svuda“ u kojoj u glavnim ulogama gledamo Keri Vašington i Riz Viterspun. Gledaoci će takođe imati priliku da provode sate sa omiljenim likovima, kao što su dame iz ulice Visterija Lejn, naše dobro poznate „Očajne domaćice“ ili posvećeni medicinski profesionalci iz „Uvoda u anatomiju“.

Na kanalu STAR krajm čekaju nas premijere serija „Vil Trent” i „Više od raja”.

Foto: Promo