Sećate li se slatkog sina Dženifer Lopez u filmu “Sobarica i senator”? Danas izgleda ovako.

Rođen u Santa Moniki 1991, bilo je logično da Tajler Pouzi kao neko ko je od malih nogu veoma talentovan za glumu i muziku, postigne nešto u Holivudu.

Dete Meksikanke i Britanca – pisca Džona Pouzija, bio je fasciniran svetom filma prvu ulogu ostvario je sa samo devet godina (u filmu Men of Honor, u kojoj njegov junak nije imao ime). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58)

Uloga po kojoj ga pamtimo jeste ona u romantičnom filmu iz 2002. godine, Sobarica i senator, u kojem igra sina Marise Venture, samohrane majke i hotelske sobarice koju zamene sa finom damom sa Menhetna, što dovodi do romaničnog susreta/ljubavi sa senatorom. Tajlerovu mamu na filmu igra Dženifer Lopez. a njenu ljubav Rejf Fajns, sa kojim maleni glumac pravi niz komičnih epizoda. 

I, šta se u međuvremenu, tokom 20 godina, dešavalo sa malenim Tajem koji danas izgleda kao pank zvezda? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teen Wolf (@teenwolf)

Nakon filma sa Lopezovom, u kojem je pokazao svu raskoš talenta, ali i slatkoću, Tajler Pouzi ostvaruje niz zapaženih uloga, od kojih je najbitnija ona glavna, u seriji Teen Wolf, odnosno Mladom vukodlaku

Glavna uloga, tinejdžera-zveri, donela mu je armiju obožavateljki širom sveta, kao i visoku cenu slave koju je morao da plati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River (@dylanobrienloveyoo)

U intervjuu koji je dao 2020, otkrio je da je razvio zavisnost od marihuane sa 12, istakavši da je nakon decenije, prvi put trezan 71 dan. 

Iste godine otkrio je da se smuvao sa muškarcem, kao i da ne želi da etiketira svoju seksualnu orijentaciju, da bi sledeće godine priznao da je kvir i da želi da bude iskren u vezi sa tim jer se mnogo mladih ljudi ugleda na njega.

Iza njega su borbe sa bolestima zavisnosti, kao i teški period kroz koji je prolazio nakon smrti majke, 2014. godine, kojoj je posvećena peta sezona Mladog vukodlaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teen Wolf (@teenwolf)

Poznato je da je bio u vezi sa Belom Torn, kao i da je imao profil na OnlyFansu. Zanimljivo je da je osim za glumu, Pouzi pokazuje izuzetan talenat za muziku.

– Želim da budem poput Džareda Leta, stavljajući i glumu i muziku u prvi plan, istakao je.  

Upravo muzikom Pouzi želi da pomogne onima koji se bore s problemima mentalnog zdravlja i zavisnosti od droga, što je bila inspiracija za njegov debitantski album EP, Drugs.

– Svaki put kad pišem stvari, uvek se trudim da budem veoma transparentan i iskren. Kad sam pisao ovaj album, prolazio sam kroz trežnjenje i prevladavao zavisnost, objasnio je Pouzi i dodao: “I zato je super iskreno”. 

Proslavio se i u svetu glasovne glume. Postao je glas Marvelovog superjunaka Dantea Pertuza, zvanog Inferno, u seriji Marvel Rising. Učestvovao je u animiranoj seriji na YouTube-u Originals. Kasnije je čitao ulogu princa Alonsa u animiranoj Disney-evoj seriji Elena od Avalora.

Pouzi bi trebalo da glumi u najmanje tri filma. Među njima je i dugo očekivani Mladi vukodlak: Film u kojem još jednom ponavlja ulogu Skota Mekela. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram