Snima se dokumentarna serija o Megan Markl i princu Hariju

Omiljeni kraljevski par Megan Markl i princ Hari uskoro će objaviti dokumentarni film na Netflixu.

Dugo očekivanu seriju koja se fokusira na vojvodu i vojvotkinju od Saseksa režiraće Liz Garbus, poznata rediteljka dokumentarnih filmova čiji radovi uključuju What Happened, Miss Simone I Love, Marilyn.

Od najave dokumentaraca, bilo je mnogo drame oko produkcije. Datum premijere projekta više puta je pomeran – zbog smrti kraljice Elizabete II, a potom I premijere 5. sezone The Crown.

Dok čekamo jedno od najpopularnijih ostvarenja u godini, evo svega što znamo o dugo očekivanim dokumentarnim serijama Harija i Megan koji će biti objavljeni na Netflix-u 8. decembra.

Šta će serija pokrivati?

Megan i Hari biće glavna tema, i to će oslikavati priču. Početkom leta, vojvotkinja od Saseksa u jednom intervjuu objasnila je da je serija manje rijaliti, a više njihova “ljubavna priča”. Ona je seriju nazvala „delić mog života koji nisam mogla da podelim, koji ljudi nisu mogli da vide“.

Prema Page six, Neflix i kraljevski par imali su nekoliko nesuglasica oko dokumentarca. Megan i Hari želeli su da unesu neke izmene i izbace određene sekvence, što je naišlo na nerazumevanje od strane produkcije. „Hari i Megan se premišljaju oko sopstvene priče i sopstvenog projekta, usled smrti kraljice i dolaska kralja Čarlsa i Kamile na vlast“.

Kako se zove dokumentarni film?

Izvor za Page six otkrio je da je projekat nosio naziv Poglavlja, međutim, navodno je promenjen  i novi naslov nije najavljen.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.