Stiže nam filmska adaptacija bestselera sa Blejk Lavli u glavnoj ulozi

Kolin Huver obavila je svoj roman “Sa nama se završava” 2016, koji je stekao popularnost šest godina kasnije putem TikToka. Poznate ličnosti poput Kendal i Kajli Džener hvalile su knjigu na svojim društvenim mrežama, preporučujući je svojim pratiocima.

Za one koji je još uvek nisu pročitali, vreme je da nabavite svoj primerka, jer “Sa nama se završava” dobija svoju filmsku adaptaciju, i to sa Blejk Lavli u glavnoj ulozi.

Priča prati Lili Blum, mladu ženu koja se seli u Boston sa snom da otvori sopstvenu cvećaru. Jedne noći upoznaje Rajla Kinkejda, zgodnog neurohirurga, i odjednom joj se čini da je njen život savršen. Dok je preplavljuju sumnje o novoj vezi, pojavljuje se Atlas Korigan, Lilina prva ljubav, i vraća je u prošlost koju je davno ostavila iza sebe.

Knjiga se dotiče teških socioloških tema kao što su seksualno zlostavljanje i toksični mačizam, te naravno nije za svakoga. Kako bilo, fanovi knjige u isčekivanju su da vide svoje omiljenje junake oživljenje na velikom ekranu.

Zvanično saopštenje o glavnim junacima – Blejk Lavli I Džastinu Baldoniju, stiglo je od Deadline-a. Baldoni takođe i režira film, dok je ostatak glumačke ekipe još uvek nepoznat.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila; T.M.