Hoće li Vil Smit preživeti i ovaj udarac? Bivši ljubavnik Džade Pinket Smit objavio je pesmu o odnosu sa glumčevom ženom, a sad je spreman da napiše i knjigu.

Halabuka oko incidenta koji je napravio Vil Smit na dodeli Oskara, ne prestaje. Zbog toga što je udario kolegu Krisa Roka, koji je napravio neumesnu šalu o njegovoj supruzi Džejdi Pinket Smit, Vila Smita će kazniti Akademija filmskih umetnosti i nauka, iz koje je već izašao. Priča se da je Netflix otkazao nekoliko filmova u kojima je slavni glumac trebalo da glumi, a sada se u medijima pojavila vest da će bivši ljubavnik njegove žene, pevač Avgust Alsina, nakon što je nedavno objavio pesmu o svom odnosu sa Džejdom (Shake The World), otkriti neke šokantne detalje o njihovoj vezi u knjizi koju piše.  

– Avgust je spreman da potpiše višemilionski ugovor za knjigu u kojoj bi opisao svoju romantičnu vezu i seksualni život sa Džadom, rekao je neimenovani izvor za magazine Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin’ (@augustalsina)

Hoće li Vil Smit preživeti sve to?

Džada je pomenutog ljubavnika upoznala 2015. godine, preko svog sina Jadena Smitha, kada je izazvala šok u javnosti jer je zajedno sa njim i porodicom (uključujući i Vila) išla na odmor na Havaje. Vil i ona su nekoliko puta javno govorili o svom braku, koji je otvoren, ali kada je Džada upoznala Avgusta, činilo se da su se stvari otrgle kontroli.

Par je, Vil i Džada, govorio o njenom odnosu sa Avgustom u njenoj emisiji Red Table Talk, kada je otkrio kako se Džada upoznala sa Avgustom (on je tada imao samo 23 godine), o tome kako se njihov odnos razvijao i kako je ta njena “afera” umalo koštala braka sa Vilom. Glumački par je u to vreme bio na korak do toga da se razvede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin’ (@augustalsina)

Džada je rekla da je upoznala Avgusta dok je bio veoma bolestan, borio se sa “Guillain-Barreovim” sindromom koji izaziva mišićnu slabost i može uzrokovati paralizu.

– Prvo se radilo o njegovom zdravlju i pronašli smo načine kako da mu pomognemo, a i ja sam prolazila tada kroz teško razdoblje. S vremenom je naš odnos postao veza, ispričala je Džada, koja se 2017. godine pojavila sa pevačem na crvenom tepihu, na dodeli BET nagrada.

U to vreme većina ljudi u javnosti smatrala je da je glumica svojevremeno pružila podršku Avgustu, a onda ga iskoristila. Nazivali su je “žderačicom muškaraca”, da je toksična po Vila, da koristi i njega, da manipuliše njime i da ona diktira sve u njihovom braku. Avgust je nakon odnosa sa Džadom prolazio kroz ličnu dramu – usvojio je svoje tri bratanice, budući da je njihova majka, supruga njegovog rođenog brata (koji je ubijen 2010.) preminula od karcinoma.

– Avgust je uvek isticao da mu je Vil dao dopuštenje da spava sa Džadom, što je par kasnije opovrgnuo. Sada planira da otkrije prave detalje, kako je zapravo izgledalo spavati u svim tim kućama Vila Smita dok je on odsustvovao iz njih zbog filmskih snimanja”.

Navodno je nekoliko izdavačkih kuća zainteresovano za Avgustovu knjigu, a on će potpisati za onu koja mu ponudi najviše.

Tekst: J.M.

Fotografija: Profimedia, Instagram