Megan Markl i princ Hari snimaju novu romantičnu komediju

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zvanično ulaze u filmsku industriju.

Princ Hari i Megan Markl adaptiraće bestseller Njujork Tajmsa, novelu „Meet Me at the Lake“, kao deo kreativnog partnerstva Archewell Productions sa Netflixom. Autorka knjige, Karli Fortun, podelila je vest objavom na svom Instagramu.

„Nikada nisam mislila da ću ovo objaviti, ali s obzirom na to da ipak jesam, javljam se upravo iz vikendice u kojoj je sve i počelo. Presrećna sam što mogu da potvrdim da se udružujem sa Netflixom i Archewell produkcijom zbog adaptacije Meet me at the Lake. Vilova I Fernina ljubav mi je prirasla srcu I ne mogu da zamislim savršenije partnerstvo. Pisanje ove knjige bio je ogroman lični izazov, a videti je prepoznatu na ovaj način je zaista neverovatno.”

„Meet Me at the Lake“ prati „slučajnu vezu [koja] šalje dva stranca u jednodnevnu avanturu u kojoj daju obećanje koje jedan održi, a drugi krši, sa efektima koji će im promeniti život“, prema sinopsisu. Priča deli nekoliko paralela sa stvarnom ljubavnom pričom Harija i Megan, sa likovima koji se bore sa traumom gubitka roditelja u saobraćajnoj nesreći i problemima posle porođaja. Dodatno istražuje izazove mentalnog zdravlja, temu za koju su Saseksi posebno zainteresovani.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.