Madona je pronašla glumicu koja će je igrati

Ako je verovati Hollywood Reporteru izgleda da je Madona, koja odnedavno piše, režira i producira sopstvenu biografiju, pronašla glumicu koja će je igrati.

Do sada se pisalo o nekoliko glumica koje bi mogle da tumače Madonu (među njima su Ema Lerd, Odesa Jang i Aleksa Demi), a pevačica je nedavno otkrila da bi volela da je igra Florens Pju, no izgleda da je konačna odluka pala na Džuliju Garner.

Kada se pogleda Džulija, zvezda serija Inventing Anna i Ozark, sličnost između nje i pevačice u mlađim danima je neverovatna, no ona će svakako morati da prođe kroz višemesečni rad koji uključuje učenje koreografija, časove pevanja i čitanje uloge sa Madonom lično.

Madona inače ne krije kako izgleda rad na filmu već o tome redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama, a jednom je podelila video od 45 sekundi u kojem igra uz svoju pesmu Buring Up.

–  Audicije za uloge u mom filmu su nadrealno iskustvo, ali uživam u plesu uz klasike, napisala je ona u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndieWire (@indiewire)

Osim pomenutih glumica, šuškalo se da su na kasting za uloge u Madoninoj vizuelnoj autobiografiji, kako je ona zove, išle i Džulija Foks i  Debi Mazar, koja se privatno druži sa pevačicom.

Madonna je u šouu Džimija Falona objasnila zašto se odvažila na snimanje filma o sebi.

– Razlog zbog kog to radim je to što je gomila ljudi pokušala da piše film o meni, ali su to uvek bili muškarci, istakla je ona. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram