Voli hip-hop: Pogledajte kako đuska ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita

Petnaestogodišnja Šajlo Džoli Pit, ćerka glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, obožava ples.Nedavno su na internetu osvanuli njeni ubitačni pokreti sa časova plesa koje uzima u Millenium Dance studiju u Los Anđelesu.

Predivna Šajlo đuskala je uz pesmu About Damn Time poznate pevačice Lizzo i pokazala ne samo da uživa u igri, nego da je fenomenalna u tome.

@shilohpitt

I guess she’s back from ny

♬ Party Rock Anthem – The Chipmunks & The Chipettes

Prema pisanju svetskih medija Šajlo već nekoliko godina pokazuje interesovanje za razne umetnosti, plesnoj hip-hop trupi pridružila se u novembru 2021.

Njena najveća ljubav trenutno je ples i zaista je dobra u tome, rekao je izvor blizak porodici za časopis In Style u martu ove godine i dodao: “Dopada joj se to što uspeva da oseti muziku, da se opusti i zaista bude slobodna.” Neimenovani izvor je otkrio da je Šajlo majstor za hip-hop ali da najviše uživa u freestyle-u.

Podsetimo, javnost je Šajlo upoznala kao devojčicu koja želi da liči na svoju stariju braću – dugo se oblačila poput njih i šišala na kratko, a onda se prošle godine sa mamom i sestrom Zaharom pojavila na crvenom tepihu i sve ostaila u čudu. 

Devojčica je nasledila najlepše crte lica od mame i tate, pa je svet zadivljen njenom lepotom. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, TikTok, Instagram