My Mind & Me: Brutalno iskren dokumentarac o Seleni Gomez

Moje dvadesete godine bile su putovanje kroz prelepa, teška i mučna razdoblja koja nikada neću zaboraviti. Svi ti događaji, sva iskustva i nevolje oblikovali su me kao osobu koja sam danas. I još uvek učim, ali sam sigurnija u sebe i znam šta želim, a šta ne. Naučila sam da budem zahvalna na svim darovima i hvala svim ljudima koji me na mom putu osnažuju i koji su mi podrška. Zbog njih želim postati najbolja verzija sebe kako bih im se mogla odužiti za njihovu podršku, vreme i pažnju koju mi pružaju, tako je na Forumu o mentalnom zdravlju koji se održavao u Beloj kući govorila pevačica i glumica Selena Gomez, a o njenom psihičkom i duševnom stanju biće priče i u dokumentarcu My Mind & Me, koji treba da izađe 4. novembra na kanalu Apple +.

U tizeru kojim je najavljen dokumentarac imamo priliku da vidimo Selenu, sada zvezdu serije Only Murders in the Building, kako se smeje, plače i ponaša euforično dok objašnjava kako joj ponekad nije lako samoj sa sobom, ali kako ništa u svom životu ne bi menjala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

– Nakon godina slave, na vrhuncu popularnosti, stvari su se zakomplikovale u životu Selene Gomez i nije joj bilo lako da se nosi sa popularnošću. Potonula je u tamu i depresiju, a njen put do novog svetla potrajao je punih šest godina, piše u službenoj najavi filma, a reči su samog reditelja dokumentarca, Aleka Kešišiana, koji se proslavio muzičkim dokumentarcem Madonna: Truth or Dare, koji je snimio 1991.

Pogledajte trejler za film, koji jedva čekamo da vidimo. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram