Nove fotografije Džereda Letoa u liku Džokera

Iznenađenje nas očekuje 18. marta: film „Justice League“, autora Zeka Snajdera, biće objavljen na HBO Max-u.

Uoči premijere, objavljena su dva ekskluzivna snimka sa Džeredom Letom po ugledu na Džokera – a glumac izgleda vrlo neočekivano. Ako je u prethodnom filmu „Suicide Squad“ lik Džokera bio više komičan nego zastrašujući, onda je u rediteljskoj verziji „Justice League“, ovaj zlokobni Džoker nalik manijaku kakav jeste.

Podsetimo, „Justice League“ je objavljen je 2017. godine. Film je tada kritikovan zbog veštačke radnje i prekomerne upotrebe računarske grafike. Reditelj Zek Snajder odustao je od projekta uoči premijere iz ličnih razloga, a film je nakon toga pretrpeo značajnu montažu. Nakon neuspeha filma na blagajnama, Snajder je rekao da će objaviti četvorosatnu alternativnu rediteljsku epizodu na HBO Max, koja će se značajno razlikovati od onoga što je viđeno 2017. godine. U filmu će se pojaviti novi likovi – među njima je i Džoker u izvedbi Džereda Letoa.

Zak Snajder je priznao da je zaista želeo da vrati Džokera filmu. „Džoker je jedina stvar o kojoj sam razmišljao o povratku unazad“, rekao je Snajder u intervjuu za Vanity Fair. „Uvek sam se trudio da Džokera dovedem na ovaj svet.“ Kako izgleda novi Džoker? Nestale su tetovaže na licu i zelena kosa. Sada Džoker izgleda kao neko ko puzi iz podruma napuštene duševne bolnice. Na fotografijama koje je snimio Zek Snajder, Leto nosi bolničku haljinu i hiruršku masku. U nekim scenama takođe nosi pancir ukrašen značkama za sprovođenje zakona. „Ima tone znački“, kaže Snajder. „Ovo su njegovi trofeji.”

Uskoro ćemo videti više – premijera filma je 18. marta.