Novi filmski projekat Dženifer Lopez kruna je njene ljubavi sa Benom

Pored dugoočekivanog albuma, JLo nam donosi i novi mjuzikl.

Sa predstojećim izdavanjem njenog devetog studijskog albuma This Is Me…Now, JLo je spremna da ponovo podigne lestvicu uspeha – pre svega samoj sebi.

Zvezda je objavila da će njen očekivani album biti pušten u etar 16. februara 2024. godine, nakon meseci najavljivanja projekta fanovima. Pored objavljivanja albuma, pevačica će objaviti i This Is Me..Now: The Film na striming platformi Prime Video, projekat koji je opisan kao „intiman, fantastičan i narativni odraz Dženinog putovanja da pronađe ljubav“ inspirisan istoimenim albumom.

„Ponovo sam se spojila sa ljubavlju svog života, i odlučili smo da ćemo zauvek biti zajedno. Cela poruka albuma je da ta ljubav postoji. Ovo je prava ljubav”, rekla je JLo o projektu. “Poruka albuma je da ako se pitate da li ste, poput mene ponekad, izgubili nadu, skoro odustali – nemojte. Jer prava ljubav postoji, a neke stvari traju zauvek, i to je stvarno.”

U režiji Dejva Majersa, film bi trebalo da bude „imerzivno kinematografsko iskustvo koje redefiniše žanr“ ispunjeno zvezdama i na kraju „oda pevačicinom putovanju samoisceljenja i večne vere u bajkovite krajeve“. Čini se da je film i porodična afera: Lopezin suprug Ben Aflek (za koga je ranije rekla da je u velikoj meri uticao na originalni album This Is Me… iz 2002.) naveden je kao tekstopisac za predstojeći igrani film, pored same pevačice.

Projekat označava njen prvi album u punoj dužini nakon čitave decenije, a prvi singl albuma “Can’t Get Enough” biće dostupan za strimovanje 10. januara 2024. Uživajte u trejleru:

Foto: Profimedia, Youtube

Grazia