Prve slike iz četvrte sezone serije “Emily in Paris”

Treća sezona “Emily in Paris” čini se kao prethodni život, i spremni smo da se vratimo u Pariz sa Emili i ekipom za četvrti deo Netflix-ove hit serije. I dobra vest je ova: dobili smo predivne slike koje nam prvi put daju uvid, dokazujući da se ne vraća samo Emili, već i moda i sanjive lokacije. Evo pregleda svih stvari koje je Grazia primetila na novim slikama iz četvrte sezone “Emily in Paris”.

Prve slike iz “Emily in Paris”

"Emily in Paris"

S obzirom na to kako su se stvari završile u ludoj finalnoj epizodi treće sezone, olakšanje je videti da je Alfi i dalje tu. Izgleda da zajedno gledaju sportski događaj, što je slatko – možda Rolan Garos?

"Emily in Paris"

Znamo da Emili i Gabrijel i dalje imaju tu intenzivnu zabranjenu romansu/seksualnu hemiju, ali su takođe na misiji da ove sezone dobiju Michelinovu zvezdu za Gabrijelov restoran – da li je ovo njihovo slavlje?

"Emily in Paris"

Ne moramo dugo da čekamo na novu seriju. Emili u Parizu, četvrta sezona, biće podeljena na dva dela sa po pet epizoda, pri čemu će prvi deo biti dostupan na Netflixu 15. avgusta, a drugi deo 12. septembra. Ovo dolazi nakon što su kako Netflix tako i Lili Kolins prethodno najavili da je serija počela sa produkcijom u januaru. “BONŽUR SEZONA ČETIRI… Emili u Parizu je ponovo u produkciji,” pisalo je na društvenim mrežama.

Datum izlaska 4. sezone “Emily in Paris”

"Emily in Paris"

Nedavno je objavljeno da će Emili u Parizu, četvrta sezona biti podeljena na dva dela sa po pet epizoda, pri čemu će prvi deo biti premijerno prikazan 15. avgusta, a drugi deo 12. septembra.

Glumačka ekipa serije “Emily in Paris”

"Emily in Paris"

Lili Kolins će se vratiti kao naslovna Emili, naravno, i nisu najavljene nikakve promene u ostatku redovne glumačke ekipe. (Nadamo se da će i četvrta sezona uključiti barem jedan nastup Kejt Volš kao bivšeg američkog šefa Emili.) Brigit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, takođe će napraviti gostujuću ulogu u četvrtoj sezoni. Još važnije, držimo oči otvorene za bilo kakve nove likove koji bi mogli biti uvedeni. Možda još jedan ljubavni interes? Kad ste u Parizu, nikada nije previše.

O čemu će biti četvrta sezona “Emily in Paris”?

"Emily in Paris"

Lili nam je već dala nekoliko nagoveštaja o onome što možemo očekivati u narednoj seriji. Navodno, Emili će napustiti Pariz tokom četvrte sezone. Tokom Netflix-ovog događaja TUDUM 2023, Lili je dala svoje mišljenje o tome šta možemo očekivati od nove sezone, i očigledno je da putovanje u Rim stoji na listi.

"Emily in Paris"

“Dok će Emili uvek ostati verna Parizu, njen život dobija neke neočekivane preokrete ove sezone,” rekla je ona. “Nemojte se iznenaditi ako je na romantičnom odmoru u Rimu.” Prema video najavi koju je Netflix objavio prošle godine, serija bi mogla videti Emili kako putuje čak do Tokija.

Zvanični sinopsis za četvrtu sezonu glasi:

Nakon dramatičnih događaja nezakonitog venčanja Kamila i Gabrijela, Emili je van sebe: Ima jaka osećanja prema dva muškarca, ali sada se Gabrijelova bivša očekuje bebu, a najgore strahove Alfi o njoj i Gabrijelu je potvrdio.

"Emily in Paris"

Na poslu, Silvija je primorana da se suoči sa trnovitim dilemama iz svoje prošlosti zbog dobrobiti svog braka, dok tim Agence Grateau-a prolazi kroz promene u osoblju. Mindi i bend se pripremaju za Evroviziju, ali kada ponestane sredstava, prisiljeni su da budu štedljivi. Hemija između Emili i Gabrijela neosporna je dok zajedno rade ka Michelinovoj zvezdi, ali dva velika tajanstva prete da unište sve o čemu su sanjali.

Foto: Profimedia