Robert Patinson je najlepši čovek na svetu (nauka kaže)

Robert Patinson dobio je najviše bodova u Golden Ratio of Beauty Phi (sistemu koji meri fizičko savršenstvo) i osvojio titulu.

Robert Patinson proglašen je najlepšim muškarcem na svetu. Ne (samo) od nas, već (takođe) prema „matematici”. Da, dobro ste shvatili. Njegovo lice je analizirano kompjuterizovanim sistemom mapiranja koji je u stanju da meri karakteristike lica i upoređuje ih sa karakteristikama starih Grka, referentnim simbolom apsolutne lepote. A rezultat toga je da se graniči s apsolutnim savršenstvom, a isti su usko pratili Bredlija Kupera podjednako (sa 91,08%), Breda Pita (90,51%), Džordža Klunija (89,91%), Dejvida Bekama (88,96%), Idris Elbe (88,01%), Kanje Vesta (87,94%) i Rajana Goslinga (87,48%).

Evo parametara sa kojima je glumac zauzeo prvo mesto.

Robert Patinson (33) postigao je 92,15 od 100. Nije loše, ha ?! Njegove oči, obrve, nos, usne, brada, vilica i oblik lica preslikani su, mereni i oni su najbliži ideji savršenstva starih Grka. Jedina mana? “Usne su malo tanke i ravne.”

Dr Julian De Silva, najpoznatiji londonski kozmetički hirurg, koristio je metodu Golden Ratio of Beauty Phi za koju se kaže da meri fizičko savršenstvo da bi stvorio rang, a rezultat je prokomentarisao rekavši: “Ovo potpuno novo kompjuterizovano mapiranje omogućava nam da rešimo neke misterije onoga što nekoga čini fizički lepim”.

Šta da kažemo, to da je lep smo znali i bez matematičkih proračuna.