Sijena Miler o raskidu veridbe, javnom poniženju i sadašnjem dečku

Serija “Anathomy of a scandal“, koja kreće sa prikazivanjem sutra, 15. aprila, na Netflixu, ponovo je bacila fokus javnosti na Sijenu Miler, koja je već deceniju i više poznatija po svom ljubavnom životu, nego ulogama koje ostvaruje na filmu. 

Lepa glumica se ovih dana nalazi na naslovnim stranama mnogih magazina, a neke od najlepših fotografija napravila je za prolećno DuJour izdanje, gde je, između ostalog, progovorila i o raskidu veridbe, prošle godine, sa Lukasom Zvirnerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DuJour (@dujourmedia)

Zanimljivo je da ovo nije prva veridba koju je raskinula, iza nje su tri, a sa Lukasom se verila nakon godinu dana zabavljanja.

– Moje slomljeno srce postalo je javna stvar. Nikad nisam bila od onih devojaka koje sanjaju da se udaju, bila sam verena nekoliko puta, da, ali se, eto, nikad nisam udavala, rekla je, a onda je duhovito dodala: “Tri raskinute veridbe, verujem da je to bolje nego tri razvoda”.

Sijena je sada u vezi za modelom koji je najpoznatiji po Burberry i Gap kampanjama, dvadesetpetogodišnjim Olijem Grinom.

Oli Grin je diplomirao na Strasberg Theatre & Film institutu u Njujorku. Glumačku karijeru započeo je 2019 – prvo je igrao u muzičkim spotovima, onda u sapunici The Bold and Beautiful, pa u filmu Džastina Tieroa The Mosquito Coast, koji možete da vidite na streaming platformi Apple TV +.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oli Green (@ooroosgreen)

Ovo nije ni prvi put da se Sijena zabavlja sa glumcem. Od 2011. do 2015. bila je u vezi sa Tomom Staridžom, sa kojim ima devetogodišnju ćerku Marlo, i sa kojim je, nakon raskida, ostala u vrlo prijateljskim odnosima. Bila je verena i za Džada Loua, par se zabavljao od 2004. do 2011. godine. Njihova verdiba raskinuta je kada je otkriveno da je Džud varao Sijenu sa dadiljom svoje dece, koju ima iz braka sa dizajnerkom Sejdi Frost.

– Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam, ispričala je ona.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram