Sve informacije o seriji Natali Portman “Lady in the Lake”

Natali Portman

Dugo iščekivana triler-drama u kojoj Natali Portman ne samo što igra glavnu ulogu, već je i izvršni producent, spremna je da zauzme vašu pažnju. Pozovite prijatelje filmofile, uzmite kokice i pripremite se za novo remek-delo. Nakon nominacije za Zlatni globus za film “May December” prošle godine, kultna zvezda iz “Crnog labuda” prelazi sa velikog ekrana na male. Natali Portman će se pronaći u televizijskoj adaptaciji romana “Lady in the Lake”, autorke Lore Lipman. Režiju i scenario potpisuje Alma Harel, dok će Natali Portman biti u timu producenata zajedno s Harelom, Boaz Jakinom i Kristoferom Legetom.

Radnja serije smeštena je u 1960-e i istražuje turbulentnu raskrsnicu novinarstva, rasizma, mizoginije i kriminala. Glavni lik, Medi Švarc, istraživačka novinarka koju tumači Natalii Portman, napušta udoban život kako bi se posvetila pravdi i istini. Na tom putu suočava se sa napetostima i dubokim društvenim podelama u Baltimoru. Inspirisana stvarnim događajima, autorka Lora Lipman tka uzbudljivu priču koja istražuje moćne teme rasa, privilegija i neumornog traženja pravde u burnim vremenima.

Što se tiče glumačke ekipe, pored Natalie Portman, Moses Ingram je zamenila Lupitu Njongo, a pridružili su im se i drugi talentovani glumci kao što su Miki Madison, Lan Noel, Šon Ringold, Noa Jup, Bret Gelman, Bajron Bouvers i Majk Eps.

Trenutno, Apple još nije objavio tačan datum premijere niti broj epizoda, ali se očekuje da će “Lady in the Lake” stići na Apple TV+ tokom ove godine. Dakle, pripremite se za uzbuđenje, jer nova serija dolazi brže nego što mislite!

Foto: Profimedia, Instagram