Sve što znamo o povratku Lidzi Lohan na male ekrane

Problematična glumica je konačno sredila svoj život i odlučila je ponovo da stane pred kamere

Nekadašnja dečija filmska zvezda nedavno je potpisala ugovore za tri filma sa Netfliksom, a prvi od njih trebalo bi da oživi njenu glumačku karijeru i pruži posebnu prazničnu priču.

Tokom devedesetih Lohan je bila jedna od najsjajnijih mladih nada Holivuda, koja se proslavila glumeći u rimejku filma Zamka za roditelje iz 1998. i tinejdžerskoj komediji Mean Girls koja je obeležila čitavu jednu eru.

Međutim niz glumačkih promašaja, problemi sa zavisnošću, i mnoge druge okolnosti koje su je zadesile su ubrzo izbacile iz koloseka njenu karijeru koja je imala ogroman potencijal.

Iako nikada nije bila daleko od naslovnih strana tabloida, Lohan nije glumila u velikom filmu više od deset godina. Umesto toga, vreme je provodila na Mikonosu, a kratko je boravila na londonskom West Endu i pokušala da oživi svoju kratku, ali ne i neuspešnu muzičku karijeru.

Međutim sada je odlučila da se vrati onome u čemu je bila dobra još od detinjstva, a to je gluma. Ona će glumiti glavnu žensku ulogu u Netfliksovom filmu “Falling for Christmas”, rame uz rame sa bivšom zvezdom Gleea, Chordom Overstretom.

Ova božićna avantura u kojoj Lindzi glumi razmaženu bogatašicu koja doživi nesreću na skijanju od koje dobije amneziju, kreće sa emitovanjem na ovoj platformi 10. novembra širom sveta.

Što se tiče budućih projekata, Lohan je trenutno u Irskoj na snimanju svog drugog filma pod imenom “Irish Wish”. Falling for Christmas” je bio savršen za mene, jer zaista želim da radim nešto zabavno i porodično“, kaže Lohan. „Nedostaje mi da gledam romantične komedije. Želim da sve što radim bude protkano srećom”, zaključuje tridesetšestogodišnja glumica.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia