Kako Tom Kruz proslavlja 60. rođendan

Tom Kruz ovih dana ima nekoliko raloga za slavlje. Film u kome se proslavio 1986. godine, Top Gun, vinuvši ga u sam vrh holivudskih zvezda, nedavno je doživeo rimejk (Top Gun: Maverick) koji je pokorio bioskopske blagajne.

U ovom akcionom ostvarenju, u kome igra svog junaka iz prvog filma, samo nekoliko decenija starijeg i iskusnijeg, za prva četiri dana prikazivanja, tokom premijernog vikenda, zaradio je 156 miliona dolara, da bi potom dostigao, prema podacima magazine Variety, zaradu od milijardu dolara.

Drugi razlog za slavlje je, verovali ili ne, taj što jedan od, i dalje, najzgodnijih glumaca u Holivudu, napunio 60. godina. No, izgleda da se Tom nije posebno uzbudio zbog godina u ličnoj karti, pa nije velikom žurkom ili nekim fensi okupljanjem proslavio ulazak u sedmu deceniju. 

Glumac je u petak bio na koncertu Adel, koji je pevačica održala u okviru Summer Time Hyde Park festivala, da bi na dan rođendana otišao da gleda Formulu 1, odnosno da bodri svog prijatelja Luisa Hamiltona dok vozi.

U specijalnom izlasku Kruz je bio obučen kežual – na sebi je imao plavu polo majica, njegov zaštitni znak, avijatičarske naočare,i tamne pantalone.

Na događaju su primećeni i Geri Halivel i Gordon Remzi, koji je sa Kruzom napravio sliku. 

– Luis je moj dobar prijatelj, nadam se da će imati sjajan dan, otkrio je novinaru u prolazu šta očekuje od trke koju je došao da gleda.

Luis Hamilton, sedmostruki šampion sveta, osvojio je treće mesto na Silverstonu u trci za Veliku nagradu Britanije, a Kruza, kog trenutno gledamo u Top Ganu: Maverick, na velikom platnu videćemo ponovo tek u julu 2023, u nastavku Nemoguće misije (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1). 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram