Veliki povratak Kameron Dijaz na male ekrane

Nakon što je 2018. objavila da napušta glumu i odlazi u “penziju”, zaista smo pomislili da Kameron Dijaz više nikada nećemo videti u nekom novom ostvarenju. Međutim, kako nada poslednja umire, zaista smo verovali da će se glumica, možda, nekada ipak predomisliti, naročito ako prođe dovoljno vremena potrebnog da se odmori i napuni baterije. I – tako je i bilo! Dame i gospodo, Kameron Dijaz se vraća na male ekrane!

Poznata plavuša glumiće sa Džejmijem Foksom u novoj Netflixovoj komediji radnog naslova “Back in Action”. Slučajnost? Pa, nismo sigurni. 

Dijazova i Foks već su sarađivali 1999. na filmu “Any Given Sunday”, a potom ponovo 2014. na rimejku filma “Annie”. “Back in Action” biće treća sreća, a nadamo se i podstrek da se glumica vrati onome u čemu je odlična. 

Stav Kameron Dijaz o lepoti i starenju je genijalan

Inače, Foks je ovu lepu vest podelio na Tviteru objavivši audio snimak njegovog razgovora sa Kameron u kom ona otkriva kako je izuzetno uzbuđena zbog povratka, iako se brine kako će sve to izgledati. Jedno je sigurno – mi ne sumnjamo u nju. Tako da – dobro došla nazad, Kameron!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.