Dior apartman u Kanu: Mesto gde se zvezde sastaju sa lepotom

Dior

Dior apartman na Filmskom festivalu u Kanu već godinama predstavlja epicentar glamura. Na ovom mestu se zvezde i poznate ličnosti mogu prepustiti veštim rukama vrhunskih stručnjaka za lepotu. Apartman je smesten u hotelu Majestic, nasuprot Palais du Festival. Ovaj luksuzni prostor nudi jedinstveno iskustvo ulepšavanja, kombinujući sofisticiranost i vrhunsku stručnost. Uz tim Pro Make-Up Team Dior, i saradnju sa priznatim stručnjacima kao što su Ketrin Buržoa i Delfin Lengloa, Dior Suite nudi personalizovane tretmane koji obuhvataju sve od ekskluzivnih faciala do manikira. Tretmani su osmišljeni da opuste, osvetle i podignu duh svakog gosta. Tretman svetlom Lucibel maskom i prirodni tretmani za kosu Leonor Greyl, čini Dior Suite nezaobilaznom destinacijom za sve koji traže vrhunski tretman u srcu Filmskog festivala u Kanu.

Šarliz Teron, Natali Portman, Ema Stoun, Kristen Danst, Dženifer Lorens i Monika Beluči su sve šminkane u apartmanu Dior Beauty tokom Filmskog festivala u Kanu. Ove godine, francuska glumica Anais Demustje, šminkala se u Dior Beauty pre nego što je prošetala crvenim tepihom na otvaranju filma Žana di Bari, u kojem glumi Džoni Dep. Apartman je glavno mesto za sve što se tiče lepote tokom najvažnijeg filmskog festivala na svetu. Ove godine nije ništa drugačije. Poznati francuski brend lepote otvorio je svoja vrata poznatim ličnostima za ono što nazivaju: jedinstveni sastanak lepote.

Apartman Dior u hotelu je značajno prisutan godinama unazad. Čim uđete, znate da ste na posebnom mestu. Svake godine ulaz je kao iz snova, privlačan, pun intriga i želje za istraživanjem. Ovogodišnji ulaz je san u taupe paleti sa egzotičnim vibracijama drveća ukrašenih na zidovima i visokom žirafom. Ovo bi mogao biti jedan od najboljih ulaza u apartman za lepotu do sada. I deluje kao jedno od najunikatnijih mesta u Kanu.

Bar za manikir, koji redovno radi, omogućava gostima da dobiju prilagođeni manikir sa linijom Dior Vernis. Takođe su dostupni tretmani lica koje pružaju stručni timovi Ketrin Buržoa i Delfin Lengloa. Dostupna su dva tretmana od po 15 minuta za opuštanje, osvetljavanje i podizanje lica. Kombinujući stručne masažne tehnike facialista sa Dior Prestige Skincare. Cilj tretmana lica je pružiti gostima trenutak da se izdvoje iz zauzetosti festivala i posvete sebi.

Foto: Instagam, Promo Parfums Christian Dior