Kako nositi “Boyfriend” rumenilo, najlaskaviji beauty trend leta

boyfriend

U svetu lepote, stalno se pojavljuju novi trendovi koji obećavaju da osveže naš izgled i daju nam novu dozu samopouzdanja. Jedan od takvih noviteta koji je osvojio srca ljubitelja šminke širom sveta jeste trend “boyfriend” rumenila. Ovaj pristup nanošenja rumenila donosi dah svežine i prirodnosti, čineći ga savršenim izborom za tople letnje dane. Inspirisan zdravim, prirodnim rumenilom koje se pojavljuje nakon fizičke aktivnosti, “boyfriend” rumenilo je idealno za postizanje mladalačkog, odmornog izgleda koji odgovara svakom tonu kože. Sa pravom tehnikom i odabirom formule, možete lako uneti ovaj trend u svoju svakodnevnu rutinu šminkanja, osiguravajući da vaša koža izgleda zdravo i prirodno bez obzira na priliku.

Mnogi ljudi dele mišljenje da rumenilo treba da bude postavljeno visoko na jagodicama, iznad kontura. Međutim TikTok je nedavno opovrgao to staro pravilo šminkanja. “Boyfriend” rumenilo je novi način nošenja: osim što je termin sakupio 84,8 miliona pregleda na TikToku, interesovanje na Google-u za njega je više nego utrostručeno u poslednjih par meseci.

Šta je to zapravo? Boyfriend rumenilo je prirodni odsjaj boje koji se nalazi niže na obrazu. Izgleda veoma sveže i prirodno, i laska svima. Oponašajući rumenu kožu koju dobijemo dok se bavimo sportom. Metoda “boyfriend” rumenila je jednostavan način da koža izgleda mladalački i sveže. Princeza Dajana u svojim ranim godinama je ključna referenca za ovaj look.

Kao osoba koja je sklona večito rumenom licu,  godinama sam izbegavala bilo koju tehniku nanošenja rumenila koja čini kožu rumenom. Ali moram reći, deluje. Pomeranje rumenila malo niže čini da koža izgleda prirodno zdravo i, koristeći prave teksture, lep način je da se oblikuju obrazi bez preterivanja sa konturisanjem. Dodavanjem boje u ovom području dodaje se dubina koži, što suptilno oblikuje lice.

Ključ za uspeh leži u formulama koje koristite. Kremaste formule su obično lakše za rad, jer se lako blendaju i mogu se utopiti u kožu za realističan izgled. Uz dobru tehniku nanošenja i pravu četkicu, puderaste formule takođe mogu biti efikasne. Svakako bih izbegla bilo šta previše sjajno ili sa šljokicama.

Foto: Instagram, Pexels