Bad boy: Carolina Herrera miris za loše momke

Novi muški miris Carolina Herrera Bad Boy u obliku munje!

Brend Carolina Herrera predstavio je novi muški miris Bad Воу, koji se, kao što i ime kaže, pokazao vrlo provokativnim i bezobraznim. Vredno je napomenuti da je novost uglavnom simbolična, jer u parfemskoj kolekciji Carolina Herrera već postoji ženski miris sličnog naziva Good Girl, čije je lice poznati supermodel Karli Klos. Ispada da za svaku “dobru” devojku sigurno postoji “loš” momak – it’s a match!

Bad Воу spada u grupu orijentalnih začinskih mirisa. Njeni kreatori bili su parfimeri Kuentin Biš i Luiza Terner. Uzgred, upravo je Luiza autor najprodavanije “cipele” Carolina Herrera Good Girl – koju, bez preterivanja, vole svi. Muška parfemska kompozicija sastoji se od vedrih nota kadulje, zelenog bergamota, bibera, tonke, kakaa i ambergrisa. Umereno slatko, umereno začinjeno – sve je kako treba.

Dizajn boce Bad Boy je sažet kao i “cipela”, predstavljena u spektakularnom obliku munje. Dizajneri brenda veruju da je povezan sa snagom, nepredvidivošću i atraktivnošću muškaraca. I govoreći sasvim romantično, tvorci Bad Boy parfema se nadaju da će miris brzo i tačno pogoditi ženska srca, baš kao i munja.

Britanski glumac, zgodni Ed Skrejn, koji je postao ambasador brenda, glumio je negativca u promotivnom video snimku mirisa. Jedan od najvažnijih trenutaka reklamne kampanje bila je pojava u spotu sa Karli Klos, “dobre devojke” koja je napravila savršen par pobunjenika.