Bvlgari Omnia Golden Citrine

Omnia Golden Citrine je novi Ferris točak radosti i sreće za kuću Bvlgari i njenu kolekciju parfema Omnia.

Kolekcija parfema Omnia iz kuće Bvlgari inspirisana je najdragocenijim prirodnim blagom. Svaki Omnia miris simbolizuje bogatstvo određenog dragulja otežanog egzotičnim biljkama i retkim sastojcima. Pojavom novog mirisa Omnia Golden Citrine, svet kolekcije Omnia pretvara se u #Omnialandia – živahna zemlja čuda i magije inspirisana šarmom klasičnih zabavnih parkova. Magičnim svetom #Omnialandia vlada radost i uzbuđenje. Prihvativši ekscentričnost i luksuz, zabavni park beskrajno slavi glamur u svojim najčistijim manifestacijama, karakterističnim za Bvlgari.

U čarobnom svetu #Omnialandia, novitet Omnia Golden Citrine služi kao zlatna karta, očarava goste svojim toplim sjajem.

Miris je inspirisan zlatnim citrinom – blistavim draguljem i sjajem, koji simbolizuje svetlost i radost kojim obasja sve što dodirne svojim čarobnim treperenjem. Omnia Golden Citrine transformiše zabavni park i fenomenalnu #Omnialandia i nudi svima da istražuju i eksperimentišu.

Omnia Golden Citrine je blistava cvetna toaletna voda, inspirisana zlatnim citrinom, dragocenim simbolom svetlosti i ljubavi prema životu. Penušav, sunčan miris izgrađen je oko kultnog cveta ilang-ilanga. Zasnovan na vrhunskim prirodnim sastojcima, čini se da Omnia Golden Citrine izumljuje moderni blistav vid cvetne ženstvenosti.

Gornje note: sicilijanska mandarina, bela breskva
Note srca: ilang-ilang, jasmin
Osnovne note: benzoinska smola, esencija kedrovine

Alberto Morillas potpisao je kompoziciju parfema. Omnia Golden Citrine sadrži mirisnu i sočnu sicilijansku mandarinu i belu breskvu na otvaranju, što dovodi do solarnog cvetnog srca akorda ilang-ilang i jasmina. Benzoinska smola i kedrovina u bazi dele prijatnu toplinu i efekat sunčeve svetlosti.

Dizajnirana od strane Fabricea Legrosa, zlatna bočica Omnia Golden Citrine ponavlja ikonske oblike kolekcije. Ona blista poput bljeska sunčeve svetlosti i intenzitetom samog dragulja. Magija svetlosti i transformacija mirisa Omnia Golden Citrine naglašeni su jedinstvenim ograničenim pakovanjem koje objedinjuje celu Omnia kolekciju iz Bvlgari kuće.

Nova Bvlgari Omnia je deseto izdanje čuvene linije. Boca je obojena u jarku i veselu žutu boju i inspirisana je zlatnim citrinom, draguljem svetlosti i optimizma. Nova serija mirisa Omnia, objavljena u ograničenim količinama, kao da je umotana u magiju sveta #Omnialandia, pojačavajući senzualno iskustvo. Zajedno sa Omnia Golden Citrine, Bvlgari predstavlja ograničeno nekoliko Omnia izdanja u specijalnom pakovanju objedinjenih u #OMNIALANDIA kolekciji.

U ograničenim paketima Omnialandia biće Omnia Crystalline, Omnia Coral, Omnia Pink Sapphire, Omnia Amethyste, i Omnia Golden Citrine kao ograničena izdanja. Parfemi iz Omnia kolekcije u kutiji, poslaće vas na nezaboravno putovanje, a cela kolekcija omogućiće vam da neograničeno provodite vreme u predivnom zabavnom parku.

Bvlgari Omnia Golden Citrine je dostupna od februara 2020. kao toaletna voda od 40ml i toaletna voda od 65ml u odabranim prodavnicama širom sveta.