Ćerka Monike Beluči je novo zaštitno lice novog Dolce & Gabanna parfema

Sa francuskim i italijanskim nasleđem i ličnom istorijom sa Dolce & Gabbana, Deva Cassel je zaštitno lice najnovijeg mirisa brenda, Dolce Rose.

Sa samo 16 godina, Deva Cassel je It-girl koju čeka blistava budućnost. Sa svojom blistavom kožom i tamnobraon kosom, ona jasno deli gene svojih poznatih roditelja, francuskog glumca oca Vincenta Cassela i italijanske glumice i majke modela Monice Bellucci. Sa takvim pedigreom i činjenicom da je njena majka započela sopstvenu karijeru kao ambasador Dolce & Gabbana, nije ni čudo što je brend odabrao Devu rođenu u Rimu za zaštitno lice svoje popularne linije mirisa Dolce Collection.

„Upoznala sam Domenika i Stefana kada sam saznala da su me izabrali za ambasadora brenda – bila sam tako iznenađena“, kaže Deva. „Što više radim s njima, sve više shvatam da odnosi koje uspostavljaju sa ljudima sa kojima rade nisu samo posao, već više kao da su deo porodice.“

Miris

Ako volite mirise ruže, parfem Dolce Rose sa mladalačkom vibracijom je za vas. Otvarajući se slatkim notama zelene jabuke i mandarine, miris otkriva ružičasto srce ruže centifolije (upravo to čini miris svežim i novim) i tradicionalnije puderaste note absolute ruže, koje se mešaju sa sočnim notama bele breskve i magnolije, belog drveta i sandalovine. Ovaj optimističan osećaj savršeno otelotovruje devojku Dolce Rose, za koju Deva kaže da je „dinamična, radoznala i pozitivna“. „Definitivno sebe doživljavam kao optimističnu i energičnu osobu.“

Kampanja

Ovih dana je teško otputivati negde, ali svoju želju za putovanjima možete zadovoljiti gledajući predivne pejzaže u kampanji za Dolce Rose. Kampanja je snimljena u italijanskom gradu Belađo koji je poznat po netaknutim plavim vodama jezera Komo. Kampanja vam omogućava da uživate u ulicama gde cvetaju najlepše ruže, pogledate jezero i sanjate o poseti.

Ples

Da bi proslavila lansiranje parfema Dolce Rose, Cassel je objavila plesni izazov na TikTok-u, ohrabrujući fanove da ponove #RoseAttitude.