Parfemi

Chanel No.5 - novo poglavlje o legendarnom putovanju najpoznatijeg parfema na svetu

Ponovo je predstavljen najpoznatiji parfem na svetu, Chanel No.5, ovog puta sa novom poznatom ambasadorkom, koja oličava francusku finoću i senzualnost koju predstavlja.

"Marion je bila očigledan izbor za novi film“, objašnjava Thomas du Pre de Saint Maur, šef za mirise i lepotu globalnih kreativnih resursa. „Povratak francuskoj glumici značio je povratak podsvesnoj slici francuske ženstvenosti koja je vrlo bliska duhu kuće. Veza Marion Cotillard sa francuskom kućom takođe je organska i datira s početka njene karijere". Međutim, ovo je prvi put da će glumica oskarovka biti zaštitno lice parfema.

"Osetila sam direktnu vezu sa No. 5 koji je, više od parfema, umetničko delo. Nešto o čemu sam oduvek sanjala", kaže ona.

Marion Cotillard upotpunjuje spisak idola koje su dobile titulu lica ove olfaktorne revolucije: od Marilyn Monroe, koja se 1954. godine usudila da govori o golom telu i parfemu, a slede je Catherine Deneuve, Carole Bouquet i Nicole Kidman.

„Ono što mi se sviđa kod Marion Cotillard je to što kada glumi, ona ima takvu kontrakciju koja je istovremeno izuzetno jaka“, dodaje Thomas du Pre de Saint Maur. "Čini se da zna šta je ispravno i živo, potpuno je posvećena. Poput žene Chanel, koja ne beži od sebe, već se suočava sa sobom." Međutim, izvan svoje lepote i slobodnog duha, glumica oličava nejasan je ne sais quoi francuske elegancije.

U novom filmu o Chanelu No. 5, mesec je karakter za sebe, kako je odlučio režiser Johan Renck. Povezan je sa ženstvenošću, nebeskim telom koje jeste i simbolizuje obnovu. Inspiracija za ovu novu kampanju bila je snažna zaljubljena žena. Pesma Team by Lorde koja je soundtrack filma oda je modernoj ljubavi, gde dva bića govore jednako. "Ples je, poput meseca, 'treći glumac u ovoj priči'", objašnjava Thomas du Pre de Saint Maur.

Koreograf Rian Heffington osmislio je ovaj jedinstveni ples, posebno za Marion Cotillard i partnera Jeremie Belingarda. Zaljubljeni se naglo okreću u modernom plesu, koji „sugeriše stvarno saučesništvo između muškaraca i žena, ovo je vrlo prisutna tema tokom celog filma“, dodaje Thomas du Pre de Saint Maur.

Po izboru Virginie Viard, umetničke direktorke Chanel, zlatom vezena haljina, dovršena nakon 900 sati rada, prati svaki potez glumice u njenoj koreografiji poput luksuzne druge kože. „Želela sam da se Marion pojavi u haljini koja je u potpunosti Chanel, prošlost, sadašnjost i budućnost“, objašnjava Virginie Viard.

Povezane teme

Make up

Lanci i prstenje: praznična makeup kolekcija Chanel 2020

Chanel praznična kolekcija 2020 nosi naziv Les Chaînes D’Or De Chanel i posvećena je legendarnom zlatnom lancu satkanom od crne kožne vrpce, jednom od kultnih simbola modne kuće.

Make up

Beauty evolucija Eme Stoun

Teško je setiti se vremena kada Ema Stoun nije bila jedno od glavnih glumačkih imena, izvor fenomenalne inspiracije stila i lepote.

Fitnes

Ginekolog otkriva: koja pitanja morate postaviti svom lekaru

Poput plaćanja računa i poreza, poseta ginekologu je apsolutno neophodna, iako nije nimalo zabavna…

Parfemi

Twist & Spray: Chanel je predstavio muški parfem u prikladnom formatu za putovanja

Chanel je predstavio ažuriranu verziju muških mirisa Bleu de Chanel

Fitnes

Za imunitet i dobro raspoloženje: kako pravilno čuvati đumbir?

Očuvanje korisnih svojstava najpopularnije superhrane.

Fitnes

Da li vam hipnoza može pomoći da smanjite kilažu?

Izbacili ste prerađeni šećer iz svoje ishrane i posećujete teretanu nekoliko puta nedeljno, ali iz nekog razloga, tih poslednjih pet kilograma koje pokušavate da skinete već godina...

Kosa

Instagram nedelje: najneobičnije frizure i boje

Leopard, geometrijski motivi, ruže...

Fitnes

Šta treba raditi posle seksualnog odnosa kako biste izbegli infekcije

Infekcije urinarnog trakta se mogu pojaviti same od sebe, ali, ukoliko ste seksualno aktivni, šanse da se jedna od njih razvije su daleko veće.

Kosa

Street style: 35 frizura za svaki dan

Da li je frizura važna prilikom kreiranja stajlinga? Naš odgovor je – Da!

Fitnes

7 načina da sagorite 100 kalorija bez vežbanja

Ako sve ovo učinite odjednom, možete sagoreti 700 kalorija.

Fitnes

5 razloga zašto vas boli glava

Da li ste loše spavali? Vreme se menja? Da li pritisak ponovo ruši sve rekorde? Šta se zapravo može skrivati iza migrene?

Fitnes

Maggi dijeta - šta je to i da li uopšte deluje?

Ne, nećete morati da jedete pileći bujon!

Fitnes

Šta se dešava sa telom kada jedete kruške

I zašto ih ne treba jesti na prazan stomak?

Nega kože

Farel Vilijams lansira liniju kozmetike

Farel Vilijams lansira liniju proizvoda za negu kože za sve polove.

Nega kože

Neutrogena lansira dve nove linije za negu kože

Neutrogena je brend za negu kože koji je posvećen pružanju rešenja bez kompromisa, koja prave stvarnu i dugotrajnu razliku.