Chopard predstavlja Love Chopard Eau de Parfum

Chopard je pripremio prvi miris crvenog tepiha, sjajni i koketni vrtlog najlepših ruža na svetu.

Raširivši svoju auru poput crvenog tepiha, one se vrte i plešu vrhunskom paradom prirodnih mirisa, stvarajući višestruke emocije. „Ljubavni parfem“ sa različitim vrstama ruža.     

Love Chopard, oda ruži – kraljica ljubavi, kraljica cveća i kraljica parfimerije. Sve najatraktivnije ruže na svetu otkrivaju svoj ambijent poput crvenog tepiha, okrećući se i plešući uz sjajno prisustvo prirodnih mirisa, postavljajući i izvodeći razne uticaje i osećaje.

Love Chopard je lepršav, sladak i zavodljiv miris. Vrhunski ukras za svaku mladu zvezdu koja svakodnevno šeta svojim crvenim tepihom.     

Love Chopard se sastoji od šest izuzetnih sorti ruža, među kojima su neke od najneobičnijih ruža, poput bugarskog ružinog ulja, apsolut turske ruže i Centifolia ruže apsolut. Miris crvenog tepiha koji će učiniti da se glave i srca okreću što privlači sjajni i glamurozni duh Chopardovog jezika ljubavnog života.

Glavni parfimer Alberto Morilas, koji je tokom proteklih godina sarađivao sa Chopardom na njihovim luksuznim linijama, potpisao je ovu novu kreaciju i još jednom proslavio lepotu ruža (kao što je to učinio u posebnom mirisu Rose de Caroline za luksuznu Chopard liniju u kojoj je ruža poduprta najfinijim praškastim aromama).

Gornje note: turska ruža damasc, infuzija ruža, taifska ruža, ljubičica, mandarina, cimet, ružičasti biber

Srce: bugarska ruža, esencijalno ulje ruže, marokanska centifolija ruža apsolut, Jasmin sambac, cvet narandže

Baza: turska ruža, pačuli, sandalovina, kedrovina, med, esencija kakaa, vanila, tonka, smeđi šećer.

Šest različitih vrsta ruža kombinovano je u sastavu Love Chopard koji je obogaćen blistavim belim cvetovima, toplim začinima, ukusnim kakaom, smeđim šećerom i medom, bogatim drvenim notama i balzamičnim nijansama mahunama tonke. Bujni buket ruža ima orijentalno-gurmanske note što ga čini vrlo modernim, slatkim, ali ne agresivno gurmanskim. Love Chopard je blistav miris, sladak, zavodljiv i složen. Chopardova ljubav prema prirodi izražena je u ovom modernom luksuznom mirisu ruža, uz vrhunsku količinu i kvalitet etičke ruže i prirodnih sastojaka, sa odgovornim izvorom.     

„Moramo imati ruže uvek i svuda! One su najlepši put do ženskog srca.“     

Vrhunska bočica Love Choparda je talisman koji lepo govori reči ljubavi. Potpuno izrađena od plemenitog teškog stakla sa zlatnim detaljima, obučena u vatreno crvenu, univerzalnu boju ljubavi i strasti. Pravi dragulj parfimerije i ikoničan simbol ljubavi, Love Chopard savršen je poklon. Reklamno lice kampanje Love Chopard je sicilijanska lepotica Giulia Maenza. Giulia Maenza se iz malog grada Palerma na Siciliji nedavno preselila u Njujork kako bi proširila svoj već impresivni portfelj.

Love Chopard je parfem za posebne trenutke, dok odražava bujni i ekstravagantni stil Chopard-ovih ljubavnih životnih kodova. Love Chopard dostupan je u obliku parfema od 30ml, 50ml i 100ml u buticima Chopard i odabranim prodavnicama širom sveta.