Deva Kasel je postala lice novog mirisa Dolce & Gabbana

Deva Kasel je na svom Instagramu podelila rezultate novog projekta – 15-godišnja zvezda u usponu postala je lice novog mirisa Dolce Shine, inspirisanog cvetnim baštama Amalfi obale.

 Na slikama, Deva pozira na ulicama Ravela u romantičnoj čipkastoj haljini, držeći buket žutog cveća. Ovo nije prva saradnja mladog modela sa italijanskim brendom. Dakle, Deva redovno učestvuje na reviji Dolce & Gabbana, a od proleća 2019. potpisala je ugovor sa brendom.

Novi miris Dolce Shine zasnovan je na cvetno-voćnoj kompoziciji: note sočne dunje, manga, grejpa, jasmina i cveta narandže, koje su isprepletene mirisom sandalovine i mošusa, slanim i drvenim akordima.

Miris je kreirala parfimerka Marie Salaman, poznata po saradnji sa Guerlainom, Jo Maloneom, Maison Martin Margiela, Mugler, Salvatore Ferragamo i Ives Saint Laurent. Bočica Dolce Shine ima isti oblik kao i prethodni mirisi u kolekciji. Konveksna žuta bočica ukrašena je jarko žutim poklopcem u obliku procvetalog cveta, a vrat je nadopunjen crnom mašnom. Novi miris kreće u prodaju na proleće 2020. godine.