Drvo života: novi miris BOSS ALIVE

BOSS ALIVE će vam pomoći da ostanete svoji i osetite lepotu trenutka.

BOSS ALIVE je lansiran na proleće, ali njegovo vreme je zaista došlo tek sada. Na hladnom, vlažnom jesenjem vazduhu razvija se posebno graciozno i deluje kao toplo kuvano vino – ima zadimljene, tople arome voća i začina.

„Malo opojan. Okrepljuje. Kad cenite ličnu sreću, svaki trenutak ima smisla“, kažu tvorci BOSSALIVE-a. Pun radosti, blistav, bukvalno poziva da uživate u životu.

Na mirisu je radio ženski tim. Jednostavnu, ali sofisticiranu bočicu od stakla, opasanu zlatnim obručem, kreirala je nemačka dizajnerka nakita Amélie Riech. Parfimerka Annick Menardo kaže da je želela da BOSS ALIVE da muški dodir. I da naglasimo: namenjen je svrsishodnoj, energičnoj, zaposlenoj devojci.

„Želela sam da ovaj miris ima drvenaste notet“, objašnjava Annik. Majčina dušica, beli kedar i maslinovo drvo odgovorni su za muške kvalitete BOSSALIVE. Menardo je uspela da mirisu da muškost – istovremeno održavajući ravnotežu ženstvenosti uz pomoć slatkoće vanile i topline cimeta. U kombinaciji sa notama šljive, jabuke, sandalovine i crne ribizle dobija se magični eliksir s kojim možete ostati svoji, ali imati super-silu.

Annik ne krije svoje ambicije: želi da BOSS ALIVE postane klasik.