grazia

Parfemi

FAME: Predstavljamo novi miris kuće Paco Rabanne

Pomislite na Jane Fondu i njenu Barbarellu. Na Audrey Hepburn u filmu Two for the road. Na Brigitte Bardot u sjajnoj haljini. Na Francoise Hardy u mini suknji uparenoj sa zlatnim džemperom i dijamantima…. One su moćne, one su neodoljive, one su ikone, zvezde, one su novi parfem modne kuće Paco Rabanne, Fame.

A kada te pionirke ženstvenosti i nove senzualnosti spojite i zamislite kako bi izgledale danas, na pamet će vam sigurno pasti Elle Fanning. Ultrakreativna, avangardna, savremena, a zapravo bezvremena lepotica. Ona je otelovljene svega što miris Fame predstavlja. 

Parfem je ultraženstven i nalazi se u bočici koja ga apsolutno prati – sama je po sebi predmet želja i izgleda kao Paco Rabanne čuvena metalna haljina iz 1966. godine, koja je u ono vreme stvorena za novu, revolucionarnu, modernu viziju tadašnje žene, koja je ista ona koju danas u svojim modnim kolekcijama slavi Julien Dossen, umetnički direktor kuće. Dossen je usvojio DNK brenda Paco Rabanne, prilagođavajući ga čitavoj novoj generaciji žena i gradeći most između prošlosti i budućnosti: u kampanji su kultna metalna torba iz 1969, svilena pastelna mini haljina i hrabar, ogroman XL nakit. 

Bočica je napravljena od devedeset odsto prirodnih materijala i čuva neodoljiv miris, pravu radost, čistu  senzualnost na kojoj su radili najbolji savremeni parfimeri Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin. 

Neke od nota, prvi put spojene u istoriji, rezultirale su savremenim mirisom za žene, koji predstavlja spregu kontrasta i senzulanosti, i simbolizuje pravi karakter Paco Rabanne žene.

Tu su zavodljive note svežeg jasmina, sočnog manga i krmastog tamjana, koje uzbuđuju kao Paco Rabanne žena iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Jer Fame nije samo o slavnoj ženi, to je osećaj, to je uzbuđenje, to je vaš lični miris. 

Pravo otelovljenje parfema Fame jeste američka glumica Elle Faning koja je u seriji The Great, oživela jedan od najvećih likova u ženskoj istoriji – imperatorku Katarinu II. Razigrana, senzualna, moćna, a ima samo 21 godinu, bila je najmlađa članica žirija u Kanu. 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

6 minimalističkih ideja za manikir

Jednostavan nail dizajn za ljubitelje minimalizma

Make up

Besprekoran ten 24 sata? To može samo YSL ALL HOURS tečni puder

Predstavljamo novu revolucionarnu formulu tečnog pudera, sa 22 nijanse - za apsolutno svaki ten.

Nega kože

Anti-Age nega koja je potrebna vašoj koži

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.

Trendovi

Da li će digitalni influenseri zameniti prave?

Industrija lepote uspešno je zakoračila u Metavers

Trendovi

Beauty horoskop za 2023: Da li je vreme za nove nokte, frizuru ili rutinu nege prema zodijaku?

Sa početkom nove sezone, budimo naše prolećno beauty raspoloženje.

Nega kože

Bakučiol: Nova antiejdž superzvezda, bolja i od retinola

Sastojak koji u kombinaciji sa dve vrste hijaluronske kiseline maksimalno podmlađuje kožu.

Kosa

Kako da se rešite dosadnog elekticiteta u kosi?

Proizvodi koje će vaša kosa obožavati!

Trendovi

Grown Alchemist – jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda

U „Berlin 90-tih“ ambijentu predstavljen je jedan od najvoljenijih skincare brendova svetskih zvezda, Grown Alchemist.