grazia

Parfemi

FAME: Predstavljamo novi miris kuće Paco Rabanne

Pomislite na Jane Fondu i njenu Barbarellu. Na Audrey Hepburn u filmu Two for the road. Na Brigitte Bardot u sjajnoj haljini. Na Francoise Hardy u mini suknji uparenoj sa zlatnim džemperom i dijamantima…. One su moćne, one su neodoljive, one su ikone, zvezde, one su novi parfem modne kuće Paco Rabanne, Fame.

A kada te pionirke ženstvenosti i nove senzualnosti spojite i zamislite kako bi izgledale danas, na pamet će vam sigurno pasti Elle Fanning. Ultrakreativna, avangardna, savremena, a zapravo bezvremena lepotica. Ona je otelovljene svega što miris Fame predstavlja. 

Parfem je ultraženstven i nalazi se u bočici koja ga apsolutno prati – sama je po sebi predmet želja i izgleda kao Paco Rabanne čuvena metalna haljina iz 1966. godine, koja je u ono vreme stvorena za novu, revolucionarnu, modernu viziju tadašnje žene, koja je ista ona koju danas u svojim modnim kolekcijama slavi Julien Dossen, umetnički direktor kuće. Dossen je usvojio DNK brenda Paco Rabanne, prilagođavajući ga čitavoj novoj generaciji žena i gradeći most između prošlosti i budućnosti: u kampanji su kultna metalna torba iz 1969, svilena pastelna mini haljina i hrabar, ogroman XL nakit. 

Bočica je napravljena od devedeset odsto prirodnih materijala i čuva neodoljiv miris, pravu radost, čistu  senzualnost na kojoj su radili najbolji savremeni parfimeri Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin. 

Neke od nota, prvi put spojene u istoriji, rezultirale su savremenim mirisom za žene, koji predstavlja spregu kontrasta i senzulanosti, i simbolizuje pravi karakter Paco Rabanne žene.

Tu su zavodljive note svežeg jasmina, sočnog manga i krmastog tamjana, koje uzbuđuju kao Paco Rabanne žena iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Jer Fame nije samo o slavnoj ženi, to je osećaj, to je uzbuđenje, to je vaš lični miris. 

Pravo otelovljenje parfema Fame jeste američka glumica Elle Faning koja je u seriji The Great, oživela jedan od najvećih likova u ženskoj istoriji – imperatorku Katarinu II. Razigrana, senzualna, moćna, a ima samo 21 godinu, bila je najmlađa članica žirija u Kanu. 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

7 načina da počnete sa fizičkom aktivnošću

Ponekad je teško sebe motivisati i početi sa vežbanjem...

Nega kože

Podignite skincare rutinu na viši nivo: Sjajni BLACK FRIDAY popusti za sve FOREO uređaje

Black Friday stiže, a sa njim i popusti na Foreo uređaje i to do 50 odsto!

Trendovi

5 trendi manikira koja nosimo ove zime

Uklapamo nokte sa novom sezonom.

Fitnes

Da li ste u pravu kada menjate obrok za smoothie?

Sve prednosti i zamke popularnog napitka.

Nega kože

Superfood kreme za telo: Ovo su 4 Garnier koje obožavamo!

Otkrijte vašu dnevnu dozu superhrane za kožu!

Nega kože

Kako ojačati barijeru kože

Zdrava kožna barijera može pomoći u odbrani od agresora iz okoline, poput sunca, zagađenja, hladnoće.

Nega kože

Cerave Retinol serum: Zaboravite na fleke od bubuljica i nepravilnosti na koži lica

Predstavljamo novu CeraVe Blemish Control liniju koja smanjuje nesavršenosti.

Make up

Zamke nanošenja šminke

Otkrivamo vam kako da vam make-up izgleda prirodno i kako da izbegnete zamke neadekvatne upotrebe proizvoda.

Nega kože

4 proizvoda protiv cističnih akni u koje se kune Kiki Palmer

Zvezda godinama vodi bitku protiv "ljutog" neprijatelja.