GOOD GIRL: miris koji naglašava dualnost savremene žene

Iz lepote kontradikcije rađa se parfem koji odmah osvaja.

Njujork na zalasku sunca. Ona se priprema za posebnu noć, noć u kojoj će biti glavni junak. Ima zakazan sastanak i želi da pokaže sebe u najboljem izdanju. Izabrala je crnu haljinu sa šljokicama i ostavlja dugu kosu slobodnom.

Njujork je na nogama, a na ulicama možete čuti zvuk njenih koraka. Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svet svojom provokativnom i zabavnom, zavodljivom i blistavom prirodom, kao što to radi super devojka koja se ne boji pokazati sebe onim što jeste: dobra i loša devojka, jer, znate, dobre devojke retko uđu u istoriju. A ona namerava da ostavi trag i novim i snažnim olfaktornim tragom.

Zove se GOOD GIRL i novi je miris koji potpisuje Carolina Herrera de Baez, kreativna direktorica kuće Herrera Fragrances, koja je želela da, kroz nijanse novog predloga, predstavi mnoštvo žena Herrere. Polazeći od boce, ponoćno plava štikla sa zlatnom stiletto petom: jedinstven i moćan dizajn sa modnim dodirom koji može na apsolutni način izraziti sigurnu, ženstvenu i moćnu prirodu žene koja ga nosi, uvek spremna da pređe dalje od granica.

Oni koji odaberu „GOOD GIRL“ vole svoju “GOOD” stranu, dobro izraženu vedrinom jasmina, a zatim i tuberoze: izvučena novom tehnikom koja unosi velikodušni delikates, to je ono što parfimer Luis Turner naziva „slobodnim duhom“ miris, jer naglašava element fluidnosti i ženstvenosti. U isto vreme, oni koji nose ovaj parfem nemaju nameru da kriju svoju „BAD“ stranu, proslavljenu zaraznim notama tonke i kakaa, dok badem i kafa „GOOD GIRL“ daju neposrednu vitalnost. Rezultat je emocionalni naboj koji parfem retko uspeva da izrazi zahvaljujući zadimljenoj staklenoj bočici koja je zaista revolucionarna, ne samo dizajnom već i tehnologijom: miris isparava kroz mesto smešteno u gornji deo, zahvaljujući složenom sistemu unutrašnjeg pritiska razvijenom tokom četiri godine istraživanja.

Parfem poput ovog mogao bi imati jednako zavodljivu, eksplozivnu i tajanstvenu muzu. Supermodel Karli Klos koju je ovekovečio Mario Testino, savršeno predstavlja vrednosti „DOBRE DEVOJKE: eleganciju bez ikakvog napora.
Na setu su kamere dale sve od sebe da zabeleže sve to. Evo svih fotografija iz bekstejdža.

grazia.it