Kada birate parfem, želite da on bude Orpur kvaliteta

Kada kažemo Orpur prvo na šta pomislimo su kvalitet i ekskluzivnost. U prevodu, Orpur znači „čisto zlato“ – to je etiketa koju je kreirao Givaudan i ova jedinstvena oznaka se dodeljuje samo izvanrednim sastojcima, najfinijih prirodnih sirovina.

Baš takav je i novi Avon parfem Wonder! Ovaj parfem namenjen predstavlja najsvežiji miris ikada iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći potrošačima sveže i uzbudljive mirisne senzacije prožete luksuzom. Cvetna i mošusna nota ovog parfema zadovoljiće i one sa najistančanijim mirisom.

Novi miris najromantičnijeg Avonovog brenda slavi ljubav– esencija nerolijevih pupoljaka predstavlja nadu u buduću romansu. Uparen sa svetlucavim bergamotom i dugotrajnim kedrovim drvetom, najkvalitetniji sastojci čine ovaj miris pravim izborom svake moderne dame.

Novi Wonder parfem iz Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupan je u brošuri od 1. aprila po ceni od 2.290 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Foto: Promo

Tekst: Promo