Lejdi Gaga u reklami za novi miris Valentino – Voce Viva

U julu je postalo poznato da je Lejdi Gaga postala zaštitno lice novog mirisa Valentino Voce Viva, a sada je modna kuća predstavila reklamnu kampanju uz učešće zvezde, posvećenu lansiranju novog mirisa.

Film je rezultat saradnje umetničkog direktora kuće Valentino, Pierpaola Pićiolija, režisera Harmoni Korina i Lejdi Gage. Snimanje se odvijalo tokom karantina u parku u blizini Los Anđelesa. U kadru se Lejdi Gaga pojavljuje u obimnoj crvenoj haljini, slobodno šetajući parkom.

Pesma „A Sine From Above“ odabrana je kao soundtrack za reklamnu kampanju koja je uvrštena u njen najnoviji studijski album Chromatica.

Miris Valentino Voce Viva sastoji se od kombinacije italijanskog bergamota, esencije mandarine, cveta narandže, nota vanile i akorda kristalne mahovine. Parfem je upakovan u elegantnu staklenu bočicu sa ružičastim detaljima. “Voce Viva je himna. Himna lepoti, individualnosti, originalnosti i dobroti. To je himna izvedena glasom ikone i izgrađena na konceptu inkluzivnosti i saosećanja. Miris može izazvati hiljadu emocija, i nadam se da će ih svi osetiti kao i ja.”, – podelio je Pjerpaolo Pićioli.