grazia
X

Parfemi

Lusi Bojnton je novo lice brenda Chloe

Lusi Bojnton, 26-godišnja britanska glumica postala je lice reklamne kampanje za novi Chloe parfem.

Lusi će predstaviti miris Chloe u koncentraciji Eau de Parfum i novi miris u koncentraciji toaleta Eau, koji će se pojaviti u septembru 2020. Podsetimo se da su u prošlosti Chloe ambasadori bili Hale Benet, Klemans Poeti, Kloi Sevinji.

"Za nas, Lusi otelotvoruje vrednosti brenda Chloe, veselog duha, puna samopouzdanja i koja voli slobodu“, kaže Simon Kataneo, direktor marketinga Coty, koji poseduje licencu za proizvodnju Chloe mirisa.

Nova Chloe reklmna kampanja sa Lusi Bojnton debitovaće širom sveta u štampanim i elektronskim medijima od septembra 2020. godine.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje