Mirisni duo: Intezivne italijanske note šire priču o ljubavi

U novom poglavlju, Valentino istražuje tenziju dualnosti – iz dana u noć Born in Roma prelazi u Born in Roma Intense, topliji i senzualniji miris koji odiše haute couture elegancijom – za one koji žele još jače da izraze svoju individualnost

Valentino

Večni grad, nastao tamo gde se spajaju reke Anijen i Tibar, Rim je oduvek bio simbol krajnjih dualnosti – antičkog i modernog, svetovnog i sakralnog, duhovnog i telesnog. Ovde nastaje savršen ples između kulture i ulice, vreve i mira, nežnosti i strasti, oličen u zavodljivosti erotične Anite Ekberg iz Slatkog života i slatke vrcavosti Audrey Hepburn iz Praznika u Rimu. A sav taj intenzitet protivrečnosti, koji je posebno prisutan na ulicama metropole noću, uspeva da stane u bočicu novog Valentino Born in Roma Intense parfema.

Valentino 50ml

U samo jednoj bočici spakovana je priča o tome kako se slavi život na ulicama grada koji čuva hiljadugodišnje tajne, a u koji se svakodnevno sliva reka ljudi, jer – svi putevi vode u Rim. Po svoje parče uživanja ovde su došli i čarobna Adut Akech i misteriozni Anwar Hadid, čija priča počinje jedne uzbudljive rimske noći. U noći dodirnutoj veličanstvenošću, Adut i Anwar odlaze na privatnu zabavu. Ovaj magnetski privlačan duo, praćen raskošnom zajednicom raznovrsnih pojedinaca, kreće u svoju potragu za intenzivnim životom. Energija raste. Pojačana alter egom, sve je moguće.

Valentino

Želeći da spakuju energiju intenzivne rimske noći u bočicu, majstori parfema Amandine Marie i Honorine Blanc srušili su tradicionalna olfaktorna pravila, ispisujući novu istoriju. Želeći da naprave još intenzivniju i zavodljiviju Valentino Born in Roma Donna, ojačali su vanilu razbuđujućim trioom jasmina i načinili je svetlijim, kremastijim i modernijim cvetnim mirisom. Uz notu smole benzina i cvetni amber, nastala je Born in Roma Intense magija očaravajućeg mirisa, za one koji mogu da nose alter ego neograničenog intenziteta.

S druge strane, hipnotišući Born in Roma Intense Uomo čini savršen kontrast između svežine i tamne senzualnosti. Da bi stvorili miris instinkta i buntovne elegancije majstori parfema Guillaume Flavigny i Antoine Maisondieu ukorenjuju intenzitet Uomo-a u dubokom dimljenom vetiveru sa Haitija, koji se smatra najfinijom i najbalansiranijom vrstom. Ova snažna baza postaje još zavodljivija i rafiniranija uz pomoć lavande i vanile – gurnutih do krajnjih granica.

Kao i svaki Valentino Born in Roma miris i novi Born in Roma Intense zaštićen je oklopnom arhitekturom čuvenog Valentino Rockstuda. Deo ikonografije Maison Valentino, Rockstud predstavlja jedinstveni dizajnerski element inspirisan arhitektonskim detaljem koji krasi zidove Rima i simbolizuje njegovu skrivenu snagu.

Spajajući inovaciju s tradicijom, visoku modu sa uličnom kulturom, različite svetove sa različitim vremenskim razdobljima, intuiciju sa nasleđem, Valentino Born in Roma Intense napravljen je za one koji znaju da svaka priča ima dve strane, svaka predstava dva aktera i da je svaki novčić sastavljen od dva naličja – pre nego što postane obasjan mesecom, dan prvo mora biti okupan suncem.

Valentino logo

Stvoren za generaciju koja prihvata raznolikost i ceni individualnost, svaki Born in Roma Valentino miris spaja veličanstvenu prošlost Rima sa veličanstvenošću modernog života. Ovo je mirisna kolekcija koja slavi sve čari večnog grada, ali vas poziva i da svakog dana slavite svoje ja – od čarobnog jutra do intenzivnih noći.