Naš novi omiljeni letnji miris poziva na radost i uživanje

Acqua Di Parma predstavlja svoju novu Colonia C.L.U.B. Eau De Cologne koja u svakoj svojoj mirisnoj noti otkriva novu svežinu koja pokreće srce na radost i uživanje. C for Community, L for Life, U for Unique, B for Bond.

Potpuno nova svežina, kolekcija treperavih osećanja, zadovoljstvo ispunjenog srca koje hrani dušu, kada se nalazite upravo gde želite da budete – okruženi prijateljima međusobno povezanim, koji podižu osećanje sreće na najvišI nivo, zbog emotivnog balansa i povezanosti tokom celog života. Jer pripadati zajednici nama daje snagu u jedinstvenosti i autentičnosti celog društva, tokom celog tvog života. Ta jedinstvena veza između tebe i tvog kruga prijatelja predstavlja Colonia C.L.U.B. nova toaletna voda.

Nova senzacija, deljenje živih iskustava uzbudljive lakoće koja hrani dušu, kada ste upravo tamo gde želite da budete, okruženi ljudima sa kojima delite emotivnu vezu, koja osvetljava unutrašnji osećaj radosti. Osećati se bezbedno u doživotnoj vezi, jer biti zajedno je ono što nam daje snagu, u sopstvenoj jedinstvenosti. 

Ovo su senzacije koje prenosi COLONIA CLUB, novi inkluzivni “klub” koji slavi nezaboravne trenutke: želju da budete sa prijateljima, sreću deljenja novih iskustava i novih otkrića, improvizovanu večeru, aperitiv na omiljenom mestu, ili čak izlet za vikend. C.L.U.B. predstavlja najsrčaniju dobrodošlicu svima, baš kao i kolonjska voda koju simbolizuje. 

Četiri slova, jedinstvena i različita, svako sa preciznim značenjem: C – COMMUNITY za zajednicu, L – LIFE za život, U – UNIQUE za jedinstven, B – BOND vezanost, osnovne vrednosti ove zajednice. Velika porodica, istinskih i spontanih doživotnih veza, nova dimenzija, duboka povezanost, uzbudljivo poverenje koje se pokazuje kada se osećate voljenim zbog sopstvene posebnosti. Colonia C.L.U.B. je živa i zaokružena Colonia koja slavi trenutke koji se računaju, one trenutke koji su sve stvarniji i autentičniji jer su doživljeni zajedno.

Srećne emocije koje se osećaju odmah: note limuna i bergamota mogu se razlikovati od samog početka, dajući svetlucavu privlačnost i osećaj zajedništva i povezanosti.  Istovremeno, začinski dodir ružičastog bobičastog voća i crnog bibera stvaraju neraskidivu vezu sa aromatičnim srcem mirisa, kome se dodaje svežina šisa i ruzmarina. U konačnom zagrljaju, udobne note kedrovine i mošusa dočaravaju onaj osećaj koji se pokazuje kada ste upravo tamo gde želite da budete, prihvaćeni za svoj identitet. Dinamičan i bezbrižan miris poput trenutaka podeljenih sa prijateljima: C.L.U.B. u kome možete biti sami. 

PROMO