grazia

Parfemi

Nesvakidašnje mirisno putovanje u Beogradu: VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi

Dobre stvari su lepe, jer je lepo osećati se dobro, slogan je italijanskog brenda luksuznih parfema Tiziana Terenzi, čija svaka kap budi najlepše uspomene i vodi nas na nesvakidašnje mirisno putovanje. Baš takvo putovanje u Beogradu priredili su Paolo i Tiziana Terenzi, brat i sestra i treća generacija parfimera u porodici Terenzi, zahvaljujući DP LUX grupi, jednom od vodećih evropskih distributera brendova parfema i skin care kozmetike.

Na VIP masterclass-u, Paolo i Tiziana su sa odabranim gostima podelili svoje bogato znanje i tajne parfemskog sveta, pružajući učesnicima ekskluzivnu priliku da steknu dublji uvid u proces kreiranja i nanošenja parfema, da se upoznaju sa najnovim trendovima i tehnikama u parfemskoj industriji, direktno od samih kreatora brenda. Bilo je to nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje niche parfema.

Porodična italijanska parfemska kuća postala je jedna od najekskluzivnijih brendova niche parfema na svetu. Simpatije kupaca osvojila je zanimljivom istorijom, veštinom, znanjem i strašću prema stvaranju unikatnih i luksuznih proizvoda. Inspirisani umetnošću i suštinom trenutka, nastali su parfemi jedinstvenog mirisa, zavodljivih nota, zanosnih aroma. Brend Tiziana Terenzi odavno je simbol inovativnosti, umetnosti i prestiža.

Odabranim gostima, renomirani stručnjaci za mirise održali su ekskluzivno predavanje o "layeringu", sve popularnijem slojevitom nanošenju parfema, a nakon VIP masterclassa, događaj se nastavio na olfaktornoj večeri koja je održana u renomiranom beogradskom restoranu Homa. Ova neponovljiva večera je bila plod inspiracije pet parfema ovog svetski priznatog brenda. Jela su pažljivo kreirana da ožive note i esenciju svakog parfema, a pripremljena su u slojevitom ’’haute cuisine’’ stilu, pod nadzorom talentovanog šefa kuhinje Filipa Ćirića.

Tokom olfaktorne večere, prisutni su imali priliku da istražuju senzorne dubine mirisa i ukusa. Vina vinarije Oszcar Maurer su pažljivo odabrana i uparena sa svakim jelom, kako bi se postigla savršena harmonija ukusa. Posebno odabrana dela klasične muzike stvarala su atmosferu koja je dodatno naglašavala doživljaj svakog parfema. Takođe, specijalno kreirani svetlosni efekti doprineli su magičnoj atmosferi večeri.

O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspešnim saradnjama sa prestižnim brendovima. Svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom delu Evrope. Takođe, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerja (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

Tekst & Fotografije: Promo 

Pročitajte još

Povezane teme

Make up

Longer & Stronger: Najbolji proizvodi za jačanje noktiju

Zaboravite na zanoktice, krzanje i listanje.

Nega kože

Šta je zaista rešenje za čvrstoću, elastičnost i uklanjanje bora?

Otkrivamo vam kremu koja regeneriše vašu kožu brže nego što ona pokazuje znakove starenja

Trendovi

Sirena nokti: Novi manikir trend za koji će vas svi pitati

Mermaidcore estetika zavladala je i beauty svetom!

Nega kože

Shopping trendovi – online kupovina ili kupovina na licu mesta?

Kako veštačka inteligencija, influenseri i nova tehnologija oblikuju način na koji kupujemo

Nega kože

Zašto je Q10 čudotvorni enzim

Izvor mladosti, lepote i energije, čudotvorni koenzim Q10 preporodiće vašu kožu i dati snagu celom organizmu

Make up

Cenovnik lepote

Naše lice je sve češće na na videlu zahvaljujući digitalnoj komunikaciji. Istraživanja potrvrđuju da se lepi ljudi smatraju uspešnijima u poslu. Šta nam onda preostaje nego da svoj...

Nega kože

FOREO: Neizostavni deo života devojaka koje prate modu u Beogradu

Moda je više od samog odevanja - to je način života.

Trendovi

Revolucionarni protinol: Kada nauka pronađe put do mladalačke kože

Sigurno ste i vi sa godinama primetili da se prvi znaci starenja vide na području oko očiju. Stručnjaci imaju objašnjenje.

Nega kože

Kako nedostatak sna utiče na našu kožu

Narušen ritam spavanja i nedovoljna količina sna reflektuje se na kožu, koja gubi sposobnost da se regeneriše i podmlađuje

Kosa

3 prolećne frizure koje će obeležiti sezonu

Ako ih već ne nosite, vreme je da ih svrstate na svoju prolećnu listu noviteta!

Nega kože

Brend inspirisan snagom svemira

FOREO odaje počast nauci i istraživanju svemira putem skin-tech-a

Kosa

Design by Keune: Povodom stotog rođendana, Keune na policama radnji stavlja novu liniju proizvoda

Ostale profesionalne Keune proizvode za bojenje, negu i stajling kose, koje obožavaju profesionalci širom sveta, od sada možete pronaći samo u Keune frizerskim salonima, uz savet p...