Novi letnji miris – Narciso Ambrée by Narciso Rodriguez

Sunčan i opojan: Narciso Ambree Narciso Rodriguez inspirisan je senzualnošću kože okupane sunčevim zracima.

Narciso Ambree by Narciso Rodriguez novi je zanosni i intenzivno ženstveni parfem s letnjim raspoloženjem, u kojem se mošus stapa sa ćilibarom. Nepogrešivi mošusni ženski miris Narciso Rodriguez poprima nove, živopisne nijanse. Narciso Rodriguez za svoj novi ženstveni parfem orijentalne cvetne porodice ponovo je izabrao parfimera Aureliena Guicharda, koji je u bocu ubacio tople, bogate i senzualne note dizajnirane tako da pamte miris preplanule kože.

Narciso Ambree otvara se cvetnim buketom sačinjenim od belog cveća, frangipanija i ilang ilang-a koji mirisu daju sjaj. Srce od mošusa obuhvaćeno je intenzivnim notama ćilibara, senzualnim i zanosnim, naglašenim slatkoćom vanile. U osnovi se oslobađa čarolija kašmira, mekog drveno-mošusnog materijala, praćenog toplinom kedrovog drveta.

Novi parfem za žene Narciso Rodriguez dostupan je u prepoznatljivoj bočici Narciso sa čistim i preciznim linijama, koja je za ovu priliku prelivena elegantnom ružičastom nijansom kajsije. Dizajn je praktičan i minimalistički a nova nijansa koja ga karakteriše savršeno odražava sunčano raspoloženje mirisa.

Lice reklamne kampanje za novi parfem Narciso Rodriguez Narciso Ambree je Laurijn Bijnen. Mladu holandsku manekenku ovekovečila je Vivian Sasen, umetnica i fotografkinja poznata po svojoj nadrealnoj i polu-apstraktnoj estetici.