Parfemi inspirisani ženskim prijateljstvom

Ne volimo sve uvek iste stvari i ne razmišljamo na isti način. Pravimo različite planove. Postavljamo različite ciljeve. Imamo različite snove. Naši stilovi, rutine i snage možda ne izgledaju nimalo slično. Pa ipak, ujedinjuje nas još mnogo toga. Zato što smo prijateljice.

Jer prijateljstvo nije u tome da budete iste. Pravo prijateljstvo je prihvatanje razlika. Negovati ih. Uživati u njima. Radi se o davanju saveta i deljenju novih iskustava koje će svaka od nas pamtiti na drugačiji način. Radi se o smehu, plaču i uzvikivanju sa krovova da volimo jedna drugu. Da smo prijateljice. I po tome, da, sve smo jednake.

Benetton Perfumes pokreće zajednicu u kojoj možete biti deo prijateljstva koje je inkluzivno, moćno, empatično, duboko i stvarno. SISTERLAND prijateljstvo.

#JOINSISTERLAND

Baš takva kakva jesi. Dobrodošle u zajednicu u kojoj možete deliti iskustva, davati i primati savete, razgovarati o važnim i trivijalnim stvarima, uživati u dobrim vremenima i podržavati jedna drugu u lošim vremenima… SISTERLAND je mesto gde možete uživati i biti svoje, mesto gde ste okružene svojim prijateljicama, pravim prijateljicama: svojim sestricama.

UPOZNAJ SVOJE SESTRICE
3 LIČNOSTI, 3 PRIJATELJICE, 3 MIRISA

RED ROSE – ORIJENTALNA POSLASTICA

Energija, snaga, strast i dodir bibera. Intenzitet crvene ruže i buketa irisa nosi dozu iznenađenja, a takođe i senzualnost baznih nota ambre i pralina. A iskričava svežina citrusa i roze bibera daje upečatljivu notu ovom parfemu.

GORNJE NOTE: grejpfrut, breskva
SREDIŠNJE NOTE: iris, ruža
BAZNE NOTE: ambra, praline

GREEN JASMINE – CVETNI MOŠUS

Živahno, sveže i blistavo. Green Jasmine je svež parfem sa puno karaktera. Njegov obuzimajući miris obeležavaju note mandarine i kruške koje se stapaju sa cvetnim buketom jasmina i cveta narandže. Vanila i mošus daju nežni, senzualni završni element.

GORNJE NOTE: kruška, mandarina
SREDIŠNJE NOTE: jasmin, cvet narandže
BAZNE NOTE: vanila, mošus

PINK RASPBERRY – CVETNO-VOĆNA RAPSODIJA

Slatko, delikatno i spontano. Pink Raspberry je najslađa od svih naših sestrica iz Benetton Sisterland kolekcije.  Bićete navučene na njen ženstveni buket belog cveća, koji se savršeno uklapa sa malinom i drvenastim notama zbog kojih njena ličnost blista.

GORNJE NOTE: malina, ribizla
SREDIŠNJE NOTE: cvet narandže, frezija
BAZNE NOTE: sandalovina, mošus

MI SMO DRUGAČIJE. MI SMO PRIJATELJICE.
MI SMO SESTRICE.

Pink Raspberry, Green Jasmine i Red Rose čine Benetton SISTERLAND kolekciju. Svaki miris ima drugačiju ličnost i dizajn izražen kroz njihove raznolike arome u tri bočice koje pozivaju na zabavu. Sve su različite, a najbolje su prijateljice. SISTERLAND vas poziva da se pridružite zajednici u kojoj su sve žene dobrodošle, sa svim svojim razlikama, vrlinama i manama.

Da li ste spremne da nam se pridružite?

PROMO