Top 5 beauty favorita koje morate probati!

Predstavljamo vam listu od top pet najboljih noviteta koji prosto zovu da ih isprobate. Iako ste u kućnoj izolaciji, to ne znači da treba da se osećate loše i da ne vodite računa o tome kako izgledate. Baš na protiv! Neka vas svaki početak dana inspiriše da brinete o sebi jer ćete se tako osećati bolje a vašu pozitivnu vibraciju ćete prenositi i na druge.

Vaša koža, ali bolja!

Max Factor predstavljamo novi lagani fluid za usavršavanje kože koji je obnavlja, štiti i hidrira, a rezultat je koža koja izgleda nenašminkano. Miracle Second Skin, inovativni proizvod sa revolucionarnim sastojcima nudi laganu formulu koja pokriva dok je istovremeno snabdeva hranljivim sastojcima i štiti. Puder je dostupan u 13 nijansi.

Max FactorMiracleSecondSkin hidrirajući puder, cena na upit

Senzualno tuširanje

Otkrijte užitak senzualnog tuširanja uz novi Prodigieux uljani gel za tuširanje, sa slasnim mirisom, inspirisanim čuvenim suvim uljem. Formula nežno čisti kožu bez sapuna i isušivanja, pružajući koži osećaj poput svile. Bogato ulje slatkog badema hrani i čuva kožu, a sanjivi miris čini tuširanje iskustvom punim užitka.

NuxeProdigieux suvo ulje za tuširanje, 1.070 dinara

Nega nove generacije

Vichy mineralizovana termalna voda po prvi put je udružena sa anti-aging peptidima i vitaminom C radi korekcije znakova gubitka kolagena u koži. Ova nega, inspirisana neinvazivnim estetskim procedurama, preporučuje se ženama koje žele novu generaciju proizvoda izuzetnog anti-ageing delovanja i efikasnosti, uz sastojke prirodnog porekla.

VichyLiftactiv Collagen Specialist krema, 4.713 dinara

Poput botoksa

Ove ampule nove generacije sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka poput bakuhiola, Hyalu 3 kompleksa i Acetyl Haxapeptida-8 pružiće intenzivan tretman protiv bora. Serum se može koristiti ciljano ili na celom licu, a prvi rezultati se vide neposredno po nanošenju, i poboljšavaju iz dana u dan.

LieracCica-Filler serum u ampulama, 6.990 dinara

Mirisna harmonija

U novoj, luksuznoj ambalaži, C-thruHarmony Bliss toaletna voda pružiće jedan cvetni, voćni i aromatični miks, skladno izbalansiran sa drvenastim notama. Uz idealnu dozu senzualnosti obezbediće svakoj ženi njen lični pečat.

C-ThruHarmony Bliss edt 50 ml, 1.099 dinara