Ženski parfemi: svi noviteti za proleće 2020. godine

Da li tražite novi parfem za proleće? Predstavljamo sve najbolje novitete za prolećnu sezonu!

Da li već osećate miris proleća u vazduhu? Pravo je vreme da otkrijete nove ženske parfeme za proleće 2020. godine! Dani postaju sve duži, a vedro nebo čini da želimo provoditi više vremena na otvorenom, uživajući u svim mirisima prirode koji se bude. I, naravno, bliži se vreme da obnovimo našu kolekciju parfema! Za proleće biramo svežije mirise, gde cvetni parfemi postaju svetliji od kristalnih i slatkih nota, zahvaljujući voćnim akcentima i blistavim mošusima. Prava himna prirodi koja počinje da svetli najživahnijim bojama. Opojne cvetne note nas pozivaju na nove mirisne kombinacije koje nastaju neprestanim eksperimentisanjem i  imamo želju da iznenadimo naša čula sa sve originalnijim buketima koji ističu savremenu ženstvenost, sve jaču i bez ograničenja.

U ovoj sezoni možemo se prepustiti i otkriti savremenije reinterpretacije najtraženijih sjajnih klasika najekskluzivnijih modnih kuća, poput onih koje su predložili Dior, Narciso Rodriguez, Giorgio Armani i Mugler. Najpopularniji ženski parfemi obnovljeni su novom mirisnom odećom kako bi proslavili proleće nove decenije.

Ako umesto toga želite da se upustite u neistražene teritorije mirisnog sveta, možete da potražite zaista posebne i originalne parfeme za one koji ne žele da prođu nezapaženo. Koje brendove najviše volimo?

Prelistajte galeriju da biste otkrili nove ženske mirise za proleće 2020. i izaberite svoj omiljeni među našim predlozima!  

foto:grazia.it