Novi koncept brige o kućnim ljubicima

Tokom vikenda imali smo prilike da posetimo novi rebrendirani Pet centar na Novom Beogradu, u društvu naših omiljenih krznenih prijatelja. Ove subote predstavljen je novi format Pet centra, Plus koncept, koji nam je doneo potpuno novo iskustvo kupovine i brige o našim lubimcima. Pet centar nas je iznenadio brojnim aktivnostima, među kojima je bio i masterclass kuvara, koji je pripremao hranu i poslastice za pse.

Masterclass kuvanja je za posetioce predstavljao event dana, gde smo naučili pre svega koje namirnice naši psi smeju da konzumiraju. Takođe smo naučili i kako da spremamo iste namirnice, a da one ne izgube svoje hranljive vrednosti. Svaka kuca je imala prilike da proba pažljivo aranžirane specijalitete, i jeli su ih sa oduševljenjem. Neki i po više puta.

Pored toga što novi Pet centar Plus koncept nudi najbolje iskustvo kupovine, stavio je ljubav prema životinjama u prvi plan. Celokupni prostor na Novom Beogradu obuhvata više experience zona za unapređeno Plus iskustvo. Koncept koji nas je posebno oduševio je novootvoreni Pet Spa! Ovo je prvi put da smo imali prilike u maloprodajnom objektu da okupamo i negujemo svoje ljubimce. Za jedan kupljeni žeton svaki korisnik dobija 10 minuta vremena koje je u svakom trenutku moguće pauzirati, a usluga obuhvata šamponiranje, balzam, zaštitu od buva i feniranje.

Pored toga, u okviru prodavnice nalazi se i zelena oaza za odmor i igru,  Pet Dvorištance, gde se može napraviti pauza od kupovine, a u posebno kreiranom poligonu vaši ljubimci su se tokom kupovine zabavili. Još jedna dobra vest za sve prave ljubitelje mode,  u okviru prodavnice nalazi se i Pet Fashion, butik u kom svaki pas ili maca mogu da isprobaju odevnu kombinaciju.

Uz to, kupce očekuje bogati asortiman najpoznatijih brendova hrane i nege ljubimaca uz Pet Plus ponudu stalnih popusta, kao i veterinarska apoteka sa stalnim prisustvom veterinara. Pet centar nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, kao i bogatu ponudu malih životinja (ptice i glodari), akvaristike i teraristike. Sve životinje iz Pet centra imaju veterinarsku potvrdu i dokaz porekla od registrovanih odgajivača iz Srbije i sveta.

Misija Pet centra je uneti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisati prednosti suživota ljudi i životinja, te edukovati široku javnost i konstantno promovisati dobrobit životinja. U ovoj prodavnici možete redovno donirati hranu za napuštene životinje, koje Pet centar predaje prihvatilištima, a sve što je donirano ove subote, Pet centar je duplirao i donirao.

Foto: Pet centar