4 stilska trika koje možete isprobati odmah

Da li imate osećaj kao da ponavljate iste odevne kombinacije svakodnevno? Imamo rešenje za vas.

Crpeći inspiraciju od najjednostavnijih do najsubverzivnijih setova street style zvezda, neprestano otkrivamo nove načine nošenja komada koje već imamo u ormaru.

Biramo inspirativne stajlinge i dekodiramo niz pametnih trikova koji će ovog proleća dati dašak svežine vašoj garderobi.

Tufnicama do otmenosti

Iskoristite klasičnu košulju sa tufnicama koju imate u ormaru, stvarajući moderan ansambl zajedno sa najmodernijim prolećnim odevnim komadom: belim farmerkama. Dodajte zlatno prstenje, sunčane naočare i par elegantnih kožnih sandala za svaki dan.

Trenč mantil kao ključni komad

Trenč mantil ostaje savršeni komad za prolećnu sezonu. Budući da je ovo glavni trend ove godine, ne bojte se da ga nosite kao haljinu, zajedno sa pantalonama, podvijenih rukava i elegantnom torbom sa animal printom.

Wrap suknje

Da li volite wrap suknje, ali mislite da su one letnji odevni komad? Udoban pleteni džemper idealno može da prati suknju na preklop u kombinaciji sa sandalama. Možete investirati u zemljane boje koje se skladno kombinuju jedna s drugom i eksperimentisati sa boho uzorcima.

Večernja haljina

Verujemo da u ormaru imate večernju haljinu koju ste nosili samo jednom – bilo zbog boje, dizajna ili zbog toga što može izgledati previše svečano. Rešenje koje predlažemo je vrlo jednostavno: preko svečane haljine obucite predimenzionirani blejzer, a stajling finiširajte kožnom torbom preko ramena. Uz papuče ili elegantne patike imaćete moderan look za dnevne izlaske.

 foto:Instagram